eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های سبک زندگی، طب و روانشناسی)
12.6هزار دنبال‌کننده
4هزار عکس
721 ویدیو
11 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍛خورش بامیه 🔰مواد لازم: 🔅گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم 🔅بامیه ۵۰۰ گرم 🔅پیاز متوسط ۱ عدد 🔅جعفری ۱۰۰ گرم 🔅گوجه‌فرنگی ۵۰۰ گرم 🔅مغز لیمو عمانی ۴ قاشق غذاخوری 🔅روغن زیتون ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری 🔅ادویه شامل نمک، فلفل، دارچین، زیره، زعفران و پودر کاری به مقدار لازم. 🔰طرز تهیه: گوشت‌ها را با پیاز خرد شده و کمی روغن بپزید. بامیه‌ها را بشویید و دُم آن‌ها را بگیرید، گوجه‌فرنگی‌ها را هم پوست بکنید و رنده کنید و به همراه جعفری خرد شده، بامیه، ادویه و لیمو عمانی به غذا اضافه کنید، حال حرارت را کم کنید و روغن را به غذا بیفزایید و اجازه دهید خورش به آرامی بپزد و جا بیفتد. ⚠️مصرف زیاد این غذا به افراد مبتلا به غلظت و لزوجت خون توصیه نمی‌شود. 📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
♨️خواص طعم‌ها 🍯طعم شیرین غذاهای شیرین به دلیل داشتن طبیعت گرم و تر سبب رشد شده و در کودکان بسیار مفید هستند. البته باید توجه داشت که منظور استفاده از شیرینی‌های طبیعی و ملایم مانند عسل، خرما، انگور، انجیر، خربزه و.... است و نه شیرینی‌های غلیظ و غیر طبیعی. 🍯همچنین شیرینی‌های طبیعی در خونسازی نقش مهمی دارند و شیرینی‌های طبیعی ملایم به افرادی که کم‌خونی دارند، توصیه می‌شوند. 🍯غذاهای شیرین خاصیت غذایی زیادی داشته و چاق کننده بدن هستند. مناسب خانم‌های بارداری که جنین‌شان خوب وزن نگرفته و یا در افرادی که دچار لاغری مفرط هستند و نیز ورزشکاران. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟣خواص طعم‌های شیرین طبیعی 🍇مصرف مقدار متعادلی از شیرینی‌های طبیعی و ملایم، سبب تقویت کبد و انجام بهتر عملکرد می‌شود. 🍇اما مصرف شیرینی‌های غلیظ برای کبد مضر است. غذاهای شیرین جزء غذاهای ایجاد کننده انسداد در عروق و مجاری محسوب می‌شوند؛ لذا در افراد دچار انسداد عروق و یا سایر اعضاء منع مصرف دارند و در صورت وجود خطر ایجاد انسداد باید با احتیاط استفاده شوند. 👈🏻لازم به ذکر است که تلخی‌ها مانند زیتون، ضرر غذای شیرین را جبران می‌نمایند. 📚منبع: دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁉️آیا می‌دانید غذاهای شیرین به چه خلطی تبدیل می‌شوند؟ 🌺غذاهای شیرین به خلط غالب تبدیل می‌شوند. لذا در غلبه بلغم تبدیل به بلغم و در غلبه صفرا تبدیل به صفرا شده و در هر دو حالت سبب تشدید بیماری می‌گردند. 🌺در واقع وقتی صحبت از انسداد عروق توسط شیرینی‌ها می‌شود، منظور در افراد سرد مزاج است که به علت تبدیل شدن به بلغم در این افراد خطر ایجاد انسداد وجود دارد. 🌺شیرینی‌ها به دلیل اعتدال حرارت باعث ایجاد حرارت معتدل در بدن می‌شوند و اگر بسیار شیرین باشند، حرارت شدیدی در بدن ایجاد می‌کنند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🌸معجزه‌ی صبح را که میبینی آرزوهایت را با شوق به دنیـا بگو🥰 دنیـا صدای عشق و روشنی را خواهد شنید...💓 🌸🍃سـلام دنیا 🌸🍃سـلام صبح قشنگ 🌸🍃سـلام زندگی سـلام به همگی😊✋ صبحتون بخیر....🌸🍃 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧂خواص طعم شور 🍲غذاهای شور نسبت به غذاهای شیرین دارای اثر گرم کنندگی بیشتری هستند. شوری‌ها خاصیت غذایی نداشته و سبب خشکی و به طبع آن لاغری می‌شوند. ⚠️لذا در افرادی که مزاج خشک دارند و نیز در افراد لاغر، منع مصرف دارند. لاغر شدن با شوری‌ها به هیچ عنوان به معنی مجوز استفاده از آن‌ها برای لاغر کردن نیست و این کار حتما باید با صلاح‌دید و زیر نظر پزشک انجام شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim