@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🍛خورش بامیه
🔰مواد لازم:
🔅گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
🔅بامیه ۵۰۰ گرم
🔅پیاز متوسط ۱ عدد
🔅جعفری ۱۰۰ گرم
🔅گوجهفرنگی ۵۰۰ گرم
🔅مغز لیمو عمانی ۴ قاشق غذاخوری
🔅روغن زیتون ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
🔅ادویه شامل نمک، فلفل، دارچین، زیره، زعفران و پودر کاری به مقدار لازم.
🔰طرز تهیه:
گوشتها را با پیاز خرد شده و کمی روغن بپزید. بامیهها را بشویید و دُم آنها را بگیرید، گوجهفرنگیها را هم پوست بکنید و رنده کنید و به همراه جعفری خرد شده، بامیه، ادویه و لیمو عمانی به غذا اضافه کنید، حال حرارت را کم کنید و روغن را به غذا بیفزایید و اجازه دهید خورش به آرامی بپزد و جا بیفتد.
⚠️مصرف زیاد این غذا به افراد مبتلا به غلظت و لزوجت خون توصیه نمیشود.
📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی
#خورش_بامیه #بامیه #گوشت_گوسفند #پیاز #جعفری #گوجه_فرنگی #مغز_لیمو_عمانی #روغن_زیتون #ادویه #نمک #فلفل #دارچین #زیره #زعفران #پودر_کاری #غلظت_خون #لزوجت_خون
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
♨️خواص طعمها
🍯طعم شیرین
غذاهای شیرین به دلیل داشتن طبیعت گرم و تر سبب رشد شده و در کودکان بسیار مفید هستند. البته باید توجه داشت که منظور استفاده از شیرینیهای طبیعی و ملایم مانند عسل، خرما، انگور، انجیر، خربزه و.... است و نه شیرینیهای غلیظ و غیر طبیعی.
🍯همچنین شیرینیهای طبیعی در خونسازی نقش مهمی دارند و شیرینیهای طبیعی ملایم به افرادی که کمخونی دارند، توصیه میشوند.
🍯غذاهای شیرین خاصیت غذایی زیادی داشته و چاق کننده بدن هستند.
مناسب خانمهای بارداری که جنینشان خوب وزن نگرفته و یا در افرادی که دچار لاغری مفرط هستند و نیز ورزشکاران.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#خواص_طعمها #طعم_شیرین #رشد #کودکان #شیرینیهای_طبیعی #شیرینیهای_ملایم #عسل #خرما #انگور #انجیر #خربزه #شیرینیهای_غلیظ #شیرینیهای_غیر_طبیعی #خونسازی #کم_خونی #چاق_کننده_بدن #خانمهای_باردار #لاغری_مفرط #ورزشکاران
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟣خواص طعمهای شیرین طبیعی
🍇مصرف مقدار متعادلی از شیرینیهای طبیعی و ملایم، سبب تقویت کبد و انجام بهتر عملکرد میشود.
🍇اما مصرف شیرینیهای غلیظ برای کبد مضر است. غذاهای شیرین جزء غذاهای ایجاد کننده انسداد در عروق و مجاری محسوب میشوند؛ لذا در افراد دچار انسداد عروق و یا سایر اعضاء منع مصرف دارند و در صورت وجود خطر ایجاد انسداد باید با احتیاط استفاده شوند.
👈🏻لازم به ذکر است که تلخیها مانند زیتون، ضرر غذای شیرین را جبران مینمایند.
📚منبع: دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی
#خواص_طعمهای_شیرین_طبیعی #شیرینیهای_طبیعی #تقویت_کبد #شیرینیهای_غلیظ #کبد #انسداد_عروق #انسداد_مجاری #تلخیها #زیتون
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
⁉️آیا میدانید غذاهای شیرین به چه خلطی تبدیل میشوند؟
🌺غذاهای شیرین به خلط غالب تبدیل میشوند. لذا در غلبه بلغم تبدیل به بلغم و در غلبه صفرا تبدیل به صفرا شده و در هر دو حالت سبب تشدید بیماری میگردند.
🌺در واقع وقتی صحبت از انسداد عروق توسط شیرینیها میشود، منظور در افراد سرد مزاج است که به علت تبدیل شدن به بلغم در این افراد خطر ایجاد انسداد وجود دارد.
🌺شیرینیها به دلیل اعتدال حرارت باعث ایجاد حرارت معتدل در بدن میشوند و اگر بسیار شیرین باشند، حرارت شدیدی در بدن ایجاد میکنند.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#غذاهای_شیرین #خلط_غالب #غلبه_بلغم #بلغم #غلبه_صفرا #صفرا #تشدید_بیماری #انسداد_عروق #افراد_سرد_مزاج #اعتدال_حرارت #حرارت_شدید
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
5.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🌸معجزهی صبح را
که میبینی آرزوهایت
را با شوق به دنیـا بگو🥰
دنیـا صدای
عشق و روشنی را خواهد شنید...💓
🌸🍃سـلام دنیا
🌸🍃سـلام صبح قشنگ
🌸🍃سـلام زندگی
سـلام به همگی😊✋
صبحتون بخیر....🌸🍃
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🧂خواص طعم شور
🍲غذاهای شور نسبت به غذاهای شیرین دارای اثر گرم کنندگی بیشتری هستند. شوریها خاصیت غذایی نداشته و سبب خشکی و به طبع آن لاغری میشوند.
⚠️لذا در افرادی که مزاج خشک دارند و نیز در افراد لاغر، منع مصرف دارند. لاغر شدن با شوریها به هیچ عنوان به معنی مجوز استفاده از آنها برای لاغر کردن نیست و این کار حتما باید با صلاحدید و زیر نظر پزشک انجام شود.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#طعم_شور #خواص_طعم_شور #غذاهای_شور #گرم_کنندگی #خاصیت_غذایی #خشکی #لاغری #مزاج_خشک
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim