فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💓ســلام
🌺صبح آدینتون
💓بهاریتون شـاد و زیبـا
🌺آخر هفتـه ای سرشار از
💓سلامتی، لبخنـد ، امیـد
🌺آرامش، مهـربانی
💓موفقیت و دلی پر از
🌺مهـر و صفـا و دوستی
💓همـراه با خیـر و برکـت
🌺براتـون آرزومنـدم
صبحتون درپناه مهدی فاطمه
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
#سلام_امام_زمانم✋
✨صدای آمدنت را به گوش ما برسان
زمان غیبت خود را به انتها برسان...
✨نگاه نافذ خود را بر این گدا انداز
برای درد نهفته کمی دوا برسان...
✨اگرچه بهر ظهورت نکرده ام کاری
بیا و بر لب ما فرصت دعا برسان...
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#لَـیِّنقَـلبیلِوَلِیِّاَمرِک✨🕊
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🔵جوارش چیست؟
🌀جوارش معرب گوارش ترکیبی شیرین، خوشبو، خوش طعم و لذیذ است که خاصیت هضم کنندگی و قطعه قطعه کردن اخلاط را دارد و گرم کننده و لطیف میباشد.
🌀جوارشها نباید زیاد پودر شوند تا در معده توقف داشته باشند؛ حرارت آتش هم نباید به آنها برسد. در فصل زمستان با ۳ برابر عسل و در فصل تابستان با ۲ برابر عسل مخلوط میشوند.
🌀در ظروف طلا، نقره، قلع، چینی و یا شیشهای باید نگهداری شوند؛ ظرف نباید پر شود (قسمت بالایی ظرف باید خالی باشد) تا فضا برای خروج بخارات باشد.
🌀قوت جوارشان تا ۳ سال است و زمان عملآوری هم یک ماه تا ۴۰ روز است. مدت زمان استفاده هم حداقل یک ماه تا ۴۰ روز است.
🌀ادویهها در هاون سنگی جداگانه کوبیده میشوند.
ادویههای برنجی در هاون برنجی یا آهنی کوبیده میشوند.
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#جوارش #هضم_کننده #گرم_کننده #ظرف_طلا #ظرف_نقره #ظرف_قلع #ظرف_چینی #ظرف_شیشهای #هاون_سنگی #ادویههای_برنجی #هاون_برنجی #هاون_آهنی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🥤شربت نانخواه (زنیان)
در درمان نفخ معده مفید است.
🌿طرز تهیه:
۱۷۵ گرم زنیان + ۷۵ گرم شکر سفید
👈🏻زنیان سه روز در آب خیسانده شود، با همان آب ساییده و صاف کرده، شکر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا به قوام برسد.
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری بعد از هر وعده غذا یا به هنگام نفخ میل شود.
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#شربت_زنیان #نفخ_معده #شکر_سفید
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟡جوارش عود
🌻خواص: مقوی معده و اعضای رئیسه، مفرح و تحلیل برنده بادهای بدن.
🌻طرز تهیه:
عود اصل و خشک کرده و پودر کرده پوست زرد اترج (بالنگ) از هر کدام حدود ۱۶ گرم، میخک و مصطکی اصل هر کدام ۱۰ گرم، قاقله، سنبل و دارچین هر کدام ۳ گرم
کوبیده شوند (پودر نشوند)، باهم مخلوط شوند با ۲ تا ۳ برابر وزن مجموع با عسل مصفی کامل ترکیب شوند تا جوارش آماده شود.
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#جوارش_عود #تقویت_معده #تقویت_اعضای_رئیسه #مفرح #تحلیل_برنده_بادهای_بدن #پوست_زرد_بالنگ #میخک #مصطکی #قاقله #سنبل #دارچین
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
📝علاج نفخ و قراقر یا همان صدای شکم
۱. رفع سوءمزاج
۲. پرهیز از غذاهای نفاخ
۳. پرهیز از آب سرد و ترشیها
۴. ورزش بیشتر و شدیدتر
۵. تحمل گرسنگی و تشنگی
۶. ضماد و گرم کردن شکم با ارزن، سبوس گندم و نمک معدنی به صورت ترکیبی یا جداگانه (گرم کرده و روی شکم گذاشته میشود).
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#نفخ_شکم #علاج_نفخ_شکم #صدای_شکم #سوء_مزاج #غذاهای_نفاخ #آب_سرد #ترشیها #ورزش #گرسنگی #تشنگی #گرم_کردن_شکم #ارزن #سبوس_گندم #نمک_معدنی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـلام🌷
صبح بخیر🌿
آرزو می کنم 🌷
در این روز زیبا 🌿
دلتون پر از محبت🌷
روزتون پُر ازشادی🌿
زندگیتون سرشار از عشق 🌷
لحظههاتون پر از خوشبختی🌿
و عاقبتتون ختم به خیر باشد🌷
اول هفته تون سراسر عشق و خوشبختی🌿
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
♨️پخت غذا در زودپز
⚡️درجه حرارت بسیار بالا و فشار ناشی از بسته بودن محیط پخت، موجب دگرگونی مواد غذایی شده و سیستم گوارش را فرسوده میکند.
⚡️طبق تحقیقات جدید، زودپز موجب دناتوره شدن ترکیبات پروتئینی موجود در گوشت شده و موادی مضر و سرطانزا تولید میکند.
📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی، دکتر غلامرضا کرد افشاری و همکاران.
#زودپز #عوارض_استفاده_از_زودپز #پخت_غذا_در_زودپز #سیستم_گوارش #ترکیبات_پروتئینی #سرطان_زا
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🔵مایکروفر
🌀امواج مایکروویو بخشی از طیف وسیع امواج الکترومغناطیس میباشند که دامنه فرکانس آنها بین ۳۰۰ مگا هرتز تا ۳۰۰ گیگا هرتز و طول موج آنها بین ۱ متر تا ۱ میلیمتر میباشد.
🌀این امواج الکترومغناطیس غیر یونیزه کننده جذب مولکولها شده و تغییراتی در انرژی آنها ایجاد میکنند.
🌀شواهد موجود نشان میدهد که امواج مایکروویو بسته به شدت فرکانس، نوع موج و مدت مواجه شدن، اثرات مختلف بیولوژیکی ایجاد میکند.
🌀امواج نشت یافته از اجاق مایکروفر در فاصله ۳۰ تا ۵۰ سانتیمتری در حدی است که اکثر فاکتورهای خونی را به خصوص در سنین قبل از بلوغ تحت تأثیر قرار میدهد و تعداد گلبولهای سفید، پلاکتها و هموگلوبین را کاهش میدهد و باعث عوارضی چون آسیب سلولهای مغزی و دستگاه عصبی، اختلالات مغز استخوان، سردرد، خستگی، آب مروارید و سرطان خون میشود.
🌀نشت امواج مایکروفر تاثیرات منفی بر زنان باردار داشته و باعث افزایش احتمالی اختلال در رشد جنین و یا حتی مرگ جنین میشود.
📚منبع: مجله دانشگاه علوم پزشکی بابل و علوم پزشکی رازی
#مایکروفر #امواج_الکترومغناطیس #اثرات_بیولوژیکی #فاکتورهای_خون #گلبولهای_سفید #پلاکتها #هموگلوبین #سلولهای_مغزی #دستگاه_عصبی #سردرد #خستگی #آب_مروارید #سرطان_خون #بارداری #اختلال_در_رشد_جنین
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🥫کمپوت و کنسرو
📍چون این مواد برای مدت زمان زیادی نگهداری میشوند، به ناچار از مواد نگهدارندهای به نام اتیلن دیامین تترا استیک اسید (EDTA) جهت جلوگیری از زود فاسد شدن آنها استفاده میشود که باعث ایجاد کمخونی ناشی از فقر آهن میشود.
📍مصرف فراوردههای کنسروی در بعضی افراد باعث شعلهور شدن حملات میگرن میگردد.
✅توصیه میشود به جای آن از کمپوتها و غذاهای خانگی که با مواد مرغوب تهیه میشوند، استفاده شود.
📚منبع: مجله علوم و صنایع غذایی ایران و مجله پزشکی کوثر
#کمپوت #کنسرو #EDTA #کم_خونی #فقر_آهن #حملات_میگرن
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🍓میوههای گلخانهای و غیر فصلی
🌳طبق فرمایش امام صادق(ع) در کتاب توحید مفضل، زمان رسیدن میوهها با زمان احتیاج بدن هماهنگ بوده و خوردن میوههای غیر فصلی مضر میباشد.
🌳همچنین میوههای مثل خیار و گوجهفرنگی گلخانهای به دلیل اصلاح ژنتیکی، مصرف بیش از حد کودهای شیمیایی و همچنین تأثیر گازهای گلخانهای مضرند و انواع آلرژی و حساسیتهای پوستی را به وجود میآورند.
✅توصیه میشود در هر فصل از میوههای مخصوص همان فصل استفاده شود.
🌳از دیدگاه طب جدید، میوهها و سبزیهای ارگانیک و طبیعی دارای آنتی اکسیدانها و پلیفنلهای بیشتری نسبت به انواع پرورشی آنها هستند.
📚منبع: اصول تغذیه کراوس
#میوههای_گلخانهای #میوههای_غیر_فصلی #کتاب_توحید_مفضل #زمان_رسیدن_میوهها #خیار_گلخانهای #گوجهفرنگی_گلخانهای #اصلاح_ژنتیکی #کودهای_شیمیایی #گازهای_گلخانهای #آلرژی #حساسیتهای_پوستی #میوههای_ارگانیک #سبزیهای_ارگانیک
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 🍃 🌱 🍃 ۱۴۰۳/۲/۲
🍃 🌱 🍃 🌸
🌱 🍃 🌸
🍃 🌸
🌸
یکشنبه و دومین روز 🍃🌸
اردیبهشت ماهتون زیبا
امیدوارم که دومین🍃🌸
روز اردیبهشت مـاه
بـراتـون سـرشـار 🍃🌸
از آرامش بـاشـہ و
اردیبهشت بـراتـون🍃🌸
پر ازمـوفـقـيت در كـار
و بـارش رحمـت الـهـی 🍃🌸
هميشہ در زندگيتون جارى باشہ🍃🌸
با آرزوی یکشنبه ای عالی وپراز موفقیت
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🔴لوازم آرایشی بهداشتی و رنگ موی شیمیایی
❌عوارض: سفیدی، خشکی، شکنندگی و ریزش مو
💢این مواد از طریق پوست جذب بدن شده و موجب آسیب اعصاب و کلیه میشوند.
دئودورانتهای موجود در بازار نیز ضد عرق بوده و باعث تغییرات شیمیایی در پوست و بدن میشوند و مانع از خروج سموم از بدن میشوند.
💢وجود مادهای به نام سدیم لوریل اتر سولفات در شامپوها که عامل اصلی کف کنندگی و پاک کنندگی است، از دلایل مهم حساسیتهای پوستی، ریزش مو و خارش سر میباشد و اگر از میزان معینی بیشتر ناخالصی داشته باشد، سرطانزا است.
💢میزان وجود این ناخالصیها در شامپوهای ایرانی به مراتب کمتر از شامپوهایی است که از طریق قاچاق وارد میشود.
✅توصیه میشود از مواد آرایشی بهداشتی نظیر شامپو، صابون، خوشبوکننده، ژل و رنگ موی گیاهی تولید داخل استفاده شود.
📚منبع: خطرات دی آکسان در شامپو، ماهنامه کنترل کیفیت
#لوازم_آرایشی_شیمیایی #لوازم_بهداشتی_شیمیایی #رنگ_موی_شیمیایی #سفیدی_مو #ریزش_مو #اعصاب #کلیه #شامپوهای_شیمیایی #شامپوهای_ایرانی #شامپوهای_خارجی #کف_کنندگی #پاک_کنندگی #حساسیتهای_پوستی #خارش_سر #سرطان_زا #صابون #خوشبو_کننده #ژل #رنگ_موی_گیاهی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim