⁉️مواد غذایی قابض برای چه کسانی مفید است؟
📌افرادی که در معدهی ایشان، بعد از خوردن غذا، بخار ایجاد شده و به سمت سر صعود کرده و باعث بروز عوارضی مانند انواع سردرد، سرگیجه و صرع میگردد.
📌تناول قابضات بعد از غذا در این افراد، از صعود بخارات جلوگیری میکند. لذا در برخی موارد سردرد و سرگیجه و صرع که غذا عامل محرک بیماری باشد، خورانیدن مقداری رب به و امثال آن به دنبال تناول غذا میتواند مفید واقع شود.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#رب_به #میوه_به #سردرد #صرع #سرگیجه #مواد_غذایی_قابض
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟣زمانی که هدف تقویت دهانهی معده باشد
☂درمان: استفاده از شربتهای مقوی معده مانند سکنجبین سفرجلی یعنی سکنجبین تهیه شده از آب به، بعد از غذا مصرف شود. با این منظور که شربت با دهانهی معده به مدت طولانی تماس داشته باشد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#معده #دهانه_معده #سکنجبین #سکنجبین_سفرجلی #به
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیایش صبحگاهی 🌺🍃🌺
🌹ﺧﺪﺍیا
♥️تو را سپاس میگویم
🌹برای نعمتهای بی کرانت
♥️در این جمعه زیبا پاییزی
🌹به همه دوستانم ﺳﻼﻣﺘﯽ
♥️ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻭ سعادت
🌹توفیق عبادت و بندگیات
♥️و خوشبختی را
🌹عطابفرما
آمیـــن🙏
به برکت صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 💚
و خاندان پاک و مطهرش 🌺
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوای همدیگر را داشتن
نه ابر میخواهد
نه باران و نه یک
برف زمستانی
فقط کافی است
حواسمان به هم باشد
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🟡تقویت معده و منع صعود بخارات معده با شربتهای مقوی معده
🔆برای این کار بهتر است که دارو بعد از غذا استعمال شود تا سریع از دهانه فوقانی معده نزول ننماید.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#تقویت_معده #بخارات_معده #شربتهای_مقوی_معده
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🥤تعدیل مزاج گوارش با شربتهای مقوی معده
🔺زمانی که تعدیل مزاج گوارش و یا تلیین شکم منظور نظر باشد، شربتهای مقوی معده باید قبل از غذا مصرف شود تا به عضو مورد نظر برسد و نیز تأثیر آن در اثر مخلوط شدن با غذا کاسته نشود.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#تعدیل_مزاج_گوارش #شربتهای_مقوی_معده #تلیین_شکم
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
💯لزوم کاهش کمیت غذا بعد از سن جوانی
✔️اغلب حکمای طب سنتی توصیه میکنند که بعد از سنین جوانی یعنی بعد از ۳۵ سالگی باید مقدار مصرف مواد غذایی کاهش یابد؛ زیرا با گذشتن سنین جوانی، قوای بدن به تدریج ضعیف میشود و قوای هاضمه کاهش مییابد.
✔️لذا اگر بر طبق عادت قبل مصرف شود، بدن قادر به هضم کامل آن نمیباشد و تولید فضولات و مواد دفعی در بدن افزایش مییابد.
✔️این مواد به تدریج در بدن تجمع یافته و موجب بروز بیماریهای مختلف در بدن میشوند.
✔️توجه به این نکته ضروری است که افراد گرم مزاج از این قاعده مستثنی هستند. این افراد در سنین جوانی به دلیل حرارت بالای معده، اشتهای مناسبی ندارند و حجم کمی غذا مصرف مینمایند؛ ولی با گذشت سن، از حرارت بالای معده کاسته شده و در سنین بالاتر، هضم و اشتها تقویت میگردد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#کمیت_غذا #سن_جوانی #بعد_از_سن_جوانی #قوای_هاضمه #افراد_گرم_مزاج #حرارت_بالای_معده #اشتها
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
مداحی آنلاین - من یار تو نه، سربار توام.mp3
6.52M
از کارای من تو خون جگری
واسهات نبودم جز دردسری
من یار تو نه، سربار توام
دائم سبب آزار توام
#استودیویی🔊
#غروب_جمعه💔
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🔅
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🔰استفاده از شربتهای مقوی معده در مزاجهای مختلف
〽️به طور کلی در افراد دارای غلبهی دم و صفرا، استفاده از شربتهای ترش مانند آب لیمو، سکنجبین، آب نارنج، آب غوره و آب تمرهندی بسیار مناسب است.
〽️در افراد دارای غلبهی بلغم، اقسام عرقهای گرم مانند عرق رازیانه و یا زنیان توصیه میشود.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#شربتهای_مقوی_معده #مزاجهای_مختلف #غلبه_دم #غلبه_صفرا #شربتهای_ترش #آب_لیمو #سکنجبین #آب_نارنج #آب_غوره #آب_تمرهندی #غلبه_بلغم #عرقهای_گرم #عرق_رازیانه #عرق_زنیان
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظهــ✨ــرتون معطـــربہ
✨بــــــوے مهربانــ✨ـــے
دلتون غـــرق عشــــق و محبت
✨لبتـون خنـــــــــــدون
زندگیتون مملـ✨ـــو ازآرامش
✨دقیقہ هاتون بے نظـــــــیر
ظهرتون گلباران🌸🍃
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
♨️تدبیر پرخوری و امتلاء
🌺هرگاه فرد بعد از خوردن غذا دچار اختلال هضم گردد، خوابیدن در یک مکان با دمای معتدل جهت کاهش علائم وی بسیار کمک کننده است.
🌺در صورتی که این تدبیر مؤثر واقع نگردید، قدم زدن بعد از غذا میتواند به سبک شدن معده و گذشتن غذا از معده کمک نماید.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#پر_خوری #امتلاء #اختلال_هضم #قدم_زدن #سبک_شدن_معده
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
👈🏻اگه زیاد غذا خوردی...
⬆️هرگاه غذا به افراط خورده شود و یا در اثر حرکات سنگین بدنی یا خوردن آب زیاد بعد از غذا، فرد دچار امتلاء و سنگینی معده و فساد شدید غذا در معده گردد، توصیه میشود اگر هنوز غذا از معده نگذشته است، در صورت امکان فرد مبادرت به قی نماید.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#افراط_در_خوردن_غذا #حرکات_سنگین_بدنی #امتلاء #سنگینی_معده #قی #استفراغ
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟠اگر پرخوری کردی...
🏵اما اگر غذا از معده گذشته باشد یا به هر دلیل امکان قی فراهم نباشد، بهتر است با ایجاد اسهال، شرایط دفع غذای فاسد و هضم نیافته از رودهها فراهم گردد.
🏵جهت این امر بهترین روش، خوردن آب گرم به صورت جرعه جرعه میباشد که کمک میکند غذا هرچه سریعتر از رودهها بگذرد.
🏵همچنین اگر فرد بعد از آن یک خواب عمیق با زمان کافی داشته باشد، بسیار به اصلاح حال وی کمک خواهد نمود.
🏵در صورتی که خوردن آب گرم در ایجاد اسهال مؤثر نباشد، میتوان از مسهلات ضعیف مانند گلقند یا تمرهندی به حسب مزاج جهت دفع غذای فاسد بهره برد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#پر_خوری #قی #اسهال #آب_گرم #مسهل #گلقند #تمرهندی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
👈🏻اگه پرخوری کردی، سنگین شدی، قی و اسهال هم برات ممکن نبود:
😴یک خواب عمیق و طولانی و نیز عدم تناول غذا کمک میکند تا فرد سبک شود.
🚿بعد از سبک شدن، استحمام و مصرف غذاهای سبک میتواند کمک کننده باشد.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#پر_خوری #قی #اسهال #خواب_عمیق #استحمام
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاییز ثانیه ثانیه میگذرد،
یادت نرود این جا کسی هست
که به اندازه تمام برگ های رقصان پاییز
برایت آرزوهای خوب دارد.
الهی که پایان پاییز
پایان تمام غم ها، مشکلات
و سختیهای زندگیتون باشد🌹
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•