eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
12.9هزار دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
644 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
📝نکته‌ای در رژیم‌های غذایی 🍋افرادی که برای لاغر شدن سالاد استفاده می‌کنند، لازم است ترکیبات سالاد خود را بیش‌تر از سبزیجات گرم مانند کلم در صورت نداشتن بیماری‌های سوداوی و نیز کرفس و هویج انتخاب کنند و از سبزیجات سرد مانند کاهو، خیار و گوجه کم‌تر استفاده کنند. 🍋زیرا سبزیجات سرد بلغم را در بدن افزایش داده و دوباره منجر به برگشت چاقی می‌شوند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🥮خوردن مختصری ماده غذایی شیرین بعد از غذا 🔸اگر فرد معده سرد و مرطوبی نداشته باشد، خوردن کمی ماده غذایی شیرین بعد از غذا به هضم آن کمک می‌کند. 🔸در افرادی که معده سرد و مرطوب دارند، توصیه می‌شود اگر تمایل به مصرف شیرینی بعد از غذا دارند، از مواد شیرینی که حالت قبض داشته باشند استفاده کنند؛ مثل خرمای خارک که گس است و یا کمی قطعات میوه مربای به بدون شیرابه. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
💯لزوم استفاده از غذاهای لذیذ ✅توصیه می‌شود تا حد امکان غذاهای مصرفی لذیذ باشند. زیرا طبیعت بدن نسبت به هضم و جذب غذاهایی که با بی‌میلی و بی‌رغبتی مصرف می‌شوند، تمایل چندانی ندارد. 👈🏻لذا غذاهایی که لذیذ و مناسب طبع نباشند، توسط کبد به خوبی جذب نشده و مورد استفاده جهت تولید اخلاط قرار نمی‌گیرند. ✅بنابراین بهترین تدبیر برای تقویت بدن، استفاده از غذای لذیذی است که مغذی بوده و به روش درستی نیز طبخ شده باشد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚫پرهیز از مصرف غذای بی‌مزه 🔺غذاهای بی‌مزه ایجاد غلظت و سردی می‌کنند و به دنبال آن سردی و رطوبت در بدن افزایش می‌یابد و این امر منجر به سستی و کسالت و غلبه بلغم و ایجاد بیماری‌های بلغمی در بدن شده و وزن نیز افزایش می‌یابد؛ به طوری که قابل کنترل نیست. 🔺از طرفی غذاهای بی‌مزه باعث کاهش اشتها نیز می‌شوند؛ اما علی‌رغم کاهش اشتها، وزن فرد افزایش می‌یابد. لذا حتی در افراد مبتلا به پرفشاری خون که پرهیز از مصرف زیاد نمک برای آن‌ها ضروری است، یعنی این افراد نباید سر سفره از نمکدان استفاده کنند، به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود که غذا را کاملاً بی‌نمک استفاده کنند. 👈🏻زیرا این امر خود منجر به افزایش بلغم در بدن شده و به تبع آن، فشار خون افزایش بیشتری پیدا می‌کند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکشنبه تون قشنگ و شاد دستهاتون پرگل🌸 شادیاتون پاینده زندگیتون عاشقانه🌸 و خنده ارزانی چشماتون🌸 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
⛔️پرهیز از خوردن بی‌رویه یک مزه خاص 👈🏻زیاد خوردن یک طعم خاص باعث بروز عوارضی در بدن می‌گردد و باید از این کار اجتناب شود. ❌زیاد خوردن مواد ترش، باعث نقص در خون‌سازی و تسریع پیری است. ❌زیاد تناول کردن خوراکی‌های شیرین، موجب سست شدن معده و کاهش اشتهاست. ❌مداومت به غذای شور، باعث لاغری و خشکی بدن و آسیب به چشم می‌گردد. ❌مصرف زیاد غذاهای چرب، کسالت آورده و اشتها را کاهش می‌دهد. ❌زیاد خوردن غذاهای تند، مانند ترشی‌ها باعث تسریع پیری و کاهش خون‌سازی و غلبه خشکی بر بدن می‌شود. 👈🏻باید مصرف غذای شیرین را با ترشی، ترش را با شیرینی، بی‌مزه را با شور، تند و شور را با بی‌مزه کاهش داد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🩸ماساژ درمانی و افزایش گردش خون 🌹طی جلسات ماساژ درمانی مقدار خون بیشتری به قلب پمپاژ می‌شود و با باز شدن مویرگ‌ها، جریان خون بیشتر می‌شود و گردش خون در نقاط مختلف بدن افزایش می‌یابد. 🌹بهبود گردش خون به سلامت قلب و عروق کمک می‌کند و موجب می‌شود فشار وارد بر عروق به حداقل برسد و با کاهش تعداد ضربان قلب موجب بهبود فشار خون و تقویت عضلات قلب می‌شود. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim