eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
581 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 سلام مهربانان ✋❤️ 🌸 صبح آدینه تون گلبارون ☘امیدوارم خداوند ☘به زندگیتون برکت ☘به رابطه هاتون محبت ☘به قلبتون مهربانی ☘و به روحتون آرامش بده ☘و از نعمتهای بیکرانش ☘بی نیاز تون کنه... 🌸 ان شالله در کنار عزیزان 🌸 و خانواده محترمتان 🌸 جمعه تون پر از بهترین‌ها @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از عالمۍ پرسیدند:🍃 براۍ "خوب بودن" ڪدام🌹 روز بهتر است؟ عالم فرمود: یڪ روز "قبل از مرگ" گفتند: ولى مرگ را "هیچڪس" نمیداند... عالم فرمود: پس هر روز زندگۍ را روز ِآخر فڪر ڪن و "خوب باش"🍃 شاید فردایۍ نباشد...🌹 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌♡• •♡ @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧂چشیدن اندکی نمک قبل و بعد از غذا ♦️این کار باعث گرم شدن معده و آمادگی بیش‌تر آن برای هضم می‌شود. کلر موجود در نمک طعام، موجب فعال شدن آمیلاز بزاقی شده و روند هضم نشاسته را تسریع می‌بخشد. ♦️یکی از ویژگی‌های طعم شور، منع تعفّن است. بنابراین چشیدن کمی نمک باعث پیش‌گیری از فساد و عفونت غذا می‌گردد. 👈🏻بهترین نمک، نمک اندرانی یا نمک معدنی است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🫕لزوم جویدن کامل غذا ✅توصیه می‌شود که هنگام غذا خوردن، لقمه‌های کوچک برداشته شود و هر لقمه به خوبی جویده شود. ✅تعداد دفعات جویدن هر لقمه به طور متوسط ۳۰ تا ۴۰ مرتبه است. این قاعده یکی از مهم‌ترین و موثرترین قوانین غذا خوردن می‌باشد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
⁉️دلیل جویدن کامل غذا ♨️هضم مواد غذایی از دهان و با مخلوط شدن غذا و بزاق حین جویدن آغاز می‌شود. ♨️اگر غذا خوب جویده نشود، اولین مرحله هضم دچار اشکال می‌شود. این امر می‌تواند روی سایر مراحل هضم نیز اثرات سوء داشته باشد. ♨️جویدن خوب غذا در تسهیل مرحله هضم معدی بسیار مؤثر است. 📚منبع‌: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
⚠️بیماری‌های حاصل از خوب نجویدن غذا 〽️بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های گوارشی مانند ریفلاکس و درد معده، بیماری‌های مفصلی، بیماری‌های پوستی، بیماری‌های سیستم عصبی و دیابت می‌تواند از خوب نجویدن غذا سرچشمه بگیرد؛ زیرا وقتی غذا در دهان خوب جویده نشود و آماده هضم معدی نباشد، معده هم نمی‌تواند آن را به درستی هضم کند. 〽️در نتیجه غذای غیر منهضم تحویل کبد می شود و از این غذای غیر منهضم، اخلاط و خون نامناسب ایجاد می‌شود که قابلیت جذب توسط بدن را نداشته و در مفاصل و بین بافت‌ها رسوب می‌کند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲 خدایا در سومین روز آذر ماه 🌱🌸 روز شنبه تون بخیر روزتون ختم به زیباترین خیرها امیدوارم امروز حاجت دل پاک و مهربانتون با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد آرامش نصیب حالتون 🌸🌱 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🧼شستن دست‌ها پیش از غذا 🪄این کار باعث می‌شود فرد از آلودگی‌های احتمالی در امان بماند و دچار مسمومیت‌های غذایی نگردد. 🪄همچنین در صورت تمایل به خوردن غذا با دست (که در انتقال انرژی بیش‌تر به بدن نقش دارد)، این کار ضرورت بیش‌تری پیدا می‌کند. 🪄همچنین در منابع طب اسلامی، بر وضو گرفتن قبل از غذا تأکید شده است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
💚یاد و نام خدا در ابتدا و انتهای غذا ✨در ابتدای غذا، «بسم اللّه» گفتن و در انتهای آن «الحمدللّه» گفتن، از آداب تغذیه است که باعث می‌شود برکت غذا بیش‌تر شده و نیز توجه فرد به این که غذا از کجا آمده است، جلب شود. ✨بنابراین طبیعت بدن نیز با رغبت بیش‌تری به هضم و جذب غذا می‌پردازد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🔵ماساژ درمانی و افزایش گردش خون 🌀طی جلسات ماساژ درمانی مقدار خون بیشتری به قلب پمپاژ می‌شود و با باز شدن مویرگ‌ها، جریان خون بیشتر می‌شود و گردش خون در نقاط مختلف بدن افزایش می‌یابد. 🌀بهبود گردش خون به سلامت قلب و عروق کمک می‌کند و موجب می‌شود فشار وارد بر عروق به حداقل برسد و با کاهش تعداد ضربان قلب موجب بهبود فشار خون و تقویت عضلات قلب شود. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🥚ماسک تخم‌مرغ با روغن زیتون برای رشد مو 🍾۱یا ۲ تخم‌مرغ همراه با زرده و سفیده (تعداد تخم‌مرغ بسته به بلندی موهایتان است)،‌ ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون 🍾۱) تخم‌مرغ و روغن زیتون را در یک کاسه کوچک با همزن کاملاً‌ ترکیب کنید. 🍾۲) مخلوط تخم‌مرغ زده شده و روغن زیتون را روی موهای خود بمالید و مطمئن شوید که به طور مساوی سرتاسر موهایتان پخش می‌شود. 🍾۳) حدود ۲۰ دقیقه این ماسک مو را روی موهایتان نگه دارید. 🍾۴) سپس با آب خنک موهای خود را بشویید و بعد به موهایتان نرم کننده بزنید. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در اين صبح زيبـا تمام خوبے ها را برایتان آرزو میڪنم نه خوشے ها را خـوشے ها آن اسـت ڪه شما مے خواهید و خوبے ها آن است ڪه خــدا برایتان میخواهد 🌸 صبحتـون بـخیر 🍃‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍🌺🍃🌸🍃 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
📌لزوم غذا خوردن در هنگام اشتهای واقعی ♦️تا وقتی گرسنگی واقعی ایجاد نشده است، نباید غذا خورده شود. تا قبل از گرسنگی واقعی، هنوز معده آمادگی کافی برای هضم مواد غذایی را ندارد و غذا خوردن در این حالت سبب هضم ناقص مواد غذایی و اختلال در هضم و ورود مواد نامناسب به کبد و ایجاد بیماری می‌شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟢اجتناب از به تأخیر انداختن غذا هنگام گرسنگی 🌿همانگونه که غذا خوردن در حالت سیری مضر است، وقتی گرسنگی واقعی ایجاد شد، نباید غذا خوردن را خیلی به تأخیر انداخت. به طوری که تأخیر بیش از یک ساعت در غذا خوردن بعد از ایجاد گرسنگی توصیه نمی‌شود. 🌿زیرا در این حالت، حرارت معده تا حد زیادی افزایش یافته و منجر به ترشح مواد صفراوی به داخل معده گردیده و ایجاد بیماری‌های صفراوی در شخص می‌نماید. از این رو توصیه شده است که هنگام صبح، خوردن مختصر غذا هر چند اندک باشد لازم است. 🌿همچنین خوردن غذایی مختصر در شب لازم و ضروری است تا مدت ناشتایی طولانی نشود. در صورتی که فرد به اجبار مدت زمان طولانی ناشتا باشد، بهتر است ابتدا مقداری سکنجبین یا آب‌ لیمو و یا انار ترش میل نموده؛ آنگاه غذا تناول نماید. 🌿توجه به این نکته ضروری است که این وضعیت با روزه‌داری که بدن خود را برای گرسنگی آماده کرده است، تفاوت دارد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🚫اجتناب از تداخل غذا و درهم خوری 💢تا زمانی که هنوز مواد غذایی قبلی در معده باقی باشد، نباید غذای دیگری خورده شود. این حالت را تداخل طعام می‌گویند. 💢زیرا در این حالت مواد غذایی قبلی تا حدودی هضم شده‌اند و مواد غذایی جدید که وارد معده می‌شوند، نیاز به هضم بیشتری دارند؛ لذا تداخل و اختلال در هضم ایجاد می‌شود. 💢منظور از غذا و مواد غذایی هر گونه خوردنی شامل غذا، میوه، شیر و تنقلات است. به عبارتی تفاوتی ندارد که قبلاً چه خورده‌ایم و الان می‌خواهیم چه چیزی بخوریم؛ تا زمانی که مواد قبلی از معده خارج نشده‌اند، نباید مواد غذایی دیگری استفاده شوند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim