eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
591 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
مضرات دندان 🍭جویدن چیزهایی که جویدن آن‌ها دشوار باشد، برای دندان‌ها مضر است. مخصوصاً اگر شیرین باشند؛ مثل آب‌نبات و انجیر خشک. 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
شرح دوره مقدماتی 👇 🔰♻️ سلام دوست عزیز ضمن تشکر از جنابعالی بابت اهتمام به افزایش دانش در حوزه طب اسل
🤩فقط ۳ روز دیگه تا پایان جشنواره ثبت نام دوره مقدماتی باقی مانده است 👌💯این فرصت بی نظیر رو از دست ندهید، بعد از جشنواره هزینه دوره به قیمت اصلی بر می گردد. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🚫پرهیزات دندان 👈🏻لازم است از چیزهای کُند کننده دندان مثل ترشی‌ها و میوه‌های خام ترش و همچنین از خوراکی‌ها یا نوشیدنی‌های بسیار گرم یا بسیار سرد به دنبال هم پرهیز شود. 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🦷حفظ سلامت دندان 🪥استفاده از مسواک به اعتدال لازم است و در به کار بردن مسواک نیز نباید افراط کرد؛ زیرا موجب تحلیل بافت دندان و لثه می‌شود. 🪥بهترین مسواکِ گیاهی مسواکی است که با وجود تلخی، قبضی نیز داشته باشد؛ مثل چوب اراک و چوب درخت زیتون که به سبب قوّت قابضه، دندان و لثه را تقویت می‌کنند و به تلخی‌اش، فضولات را به تحلیل می‌برند. 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
⁉️آیا می‌دانید: 🍯مالیدن نمک یا عسل به دندان‌ها، آن‌ها را تقویت می‌کند. 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁صبح امـروز شادی را از نوع عشق ، محبت🧡 صفا ، صمیمیت و مهـربانی دم کردم ☕️🍁 ان شاالله همـه اینها نصیب لحظه لحظه ی زندگیتون بشـه🍁☕️ ســـلام😊✋ صبح آخر هفته تون به شادی ☕️🧡 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🦷خلال دندان 🔹مداومت به خلال بعد از غذا به جهت دفع ریزه های غذا از خلل و فرج دندان ها به سلامتی آن ها کمک می کند. 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🦷حفظ سلامت دندان در هنگام خواب 🔹بهتر است در وقت خواب دندان ها را چرب کرده؛ برای این عمل بهتر است از روغن گل سرخ در گرم مزاجان و از روغن ناردین در سرد مزاجان استفاده شود. 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🦷تقویت دندان و لثه 🔹شستن دندان با ترکیبی از زاج سوخته، جو سوخته، زغال بید و کف دریا برای سفید کردن دندان و تقویت لثه بی نظیر است. 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
تدابیر بعد از زایمان👩🏻‍🍼 👈🏻تدابیر کلی: استراحت،تغذیه ،مراقبت رحم،ضمادکمر،روغن مالی،حمام چهار اصول کلی که بعد از زایمان باید رعایت شود. گرم کردن بدن،خروج مواد اضافه و باقیمانده از رحم،مصرف غذاهای لطیف و هضم آسان،پیشگیری از یبوست. 📌مادر در ده روز اول یک استراحت نسبی داشته باشد ،قدم زدن آرام آرام مخصوصا برای سزارین ها و تا دو هفته بعد از زایمان ورزش انجام نشود. 📌رعایت تغذیه بعد از زایمان خیلی مهم و ضروری است ،از غذاهای یبوست آور تا دو هفته استفاده نشود، یکی از غذاهایی که بعد از زایمان میتواند به تامین قوای مادر و دفع مواد اضافه از رحم کمک کند کاچی بدون ادویه زیاد و با کمی نبات و زعفران است 📌مادر دو ساعت ناشتا باشد و بعد غذاهای آبکی و خونساز بخورد و تا دو هفته از غذاهای سفت استفاده نکند تا به شقاق سینه و یبوست مبتلا نشود. 📚منبع: تدریس ارزشمند آقای دکتر علی یوسفی دوره متوسطه ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی با طلوع خورشیدِ امروز ☀️ خوشی‌ها و زیبای‌های زندگی‌تون پر رنگ‌تر و با طراوت‌تر از همیشه باشه🌺 شــاد و خـوشبخت باشید با آرزوی ادینه خوب وشاد و زیبا برای شما🌹 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
شرح دوره مقدماتی 👇 🔰♻️ سلام دوست عزیز ضمن تشکر از جنابعالی بابت اهتمام به افزایش دانش در حوزه طب اسل
فرصتی تا پایان جشنواره تخفیف ۷۰ درصد "دوره مقدماتی طب سنتی" باقی نمانده🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂ به راحتی با شرکت در این دوره مسلط به مطالب پایه طب سنتی از تشخیص مزاج تا اصول شش گانه و اصلاح سبک زندگی می شوید. این فرصت استثنایی را از دست ندهید🤩 🆔آیدی جهت اطلاع از ثبت نام دوره: @sabtenam120
غذای مطلق 🍲 🔹غذای مطلق آن است که وقتی وارد بدن شد مزاج اصلی بدن را تغییر ندهد و اخلاط حاصل از آن نیز دارای اعتدال هستند. 🔹ویژگی غذا این است که بدن روی آن اثر کرده و اخلاط حاصل از آن توسط هضم معدی و کبدی موجب رشد و نمو بدن می شوند مثل زرده ی تخم مرغ عسلی یا آبِ گوشت های لطیف 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
غذای دوایی 🥙 🔻غذای دوایی آن است که وقتی وارد بدن شد اخلاط حاصله از آن هم جزو بدن می شود و هم با کیفیت خود روی مزاج اصلی بدن تأثیر می گذارد. 🔻البته بیشتر جنبه ی غذایی دارد مثل تمام غذاهایی که مصرف می کنیم مانند: کاهو، کدو، هندوانه، ماءالشعیر طبی، خربزه، انگور، کلم، ماش، اسفناج، شوید، چغندر، زردک، عدس، نخود، لوبیا و مانند این ها که علاوه بر نقش غذایی بسته به کیفیت خود می توانند موجب تغییر درجه ی سردی، گرمی، تری و خشکی بدن گردند. به همین دلیل در حفظ الصحه مصرف مداوم و زیاد غذاهای دوایی نهی شده است. 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
دوای غذایی🍱 🔸دوای غذایی آن است که وقتی وارد بدن شد خلط کمی از آن تولید می شود و با مزاج اصلی بدن را با کیفیت خودش تحت تأثیر قرار می دهد. 🔸دوای غذایی کیفیت دارویی بیشتری دارد مثل نعناع، کاسنی، تاجریزی، سیر، پیاز، تره، بزر خیار و خربزه و هندوانه، توت، آلو و اکثر میوه ها 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
دوای مطلق🫕 ▫️دوای مطلق آن است که وقتی وارد بدن شد هیچ خلطی از آن تولید نمی شود، بلکه دوا با کیفیت غالبش در گرمی، سردی، تری و خشکی مزاج اصلی بدن را به حسب شرایط و مراتب تغییر می دهد. ▫️ مثل فلفل، که جزو ادویه های گرم است، می تواند گرمی را در بدن افزایش دهد و در صورت تداوم موجب خشکی بدن شود. یا مثل زنجبیل و رازیانه که گرم هستند یا کافور و نیلوفر که سرد هستند و مانند اینها... 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸سلام صبحتون عالی 🌿صبح یعنی عشق 🌸عشق یعنی حس خوب زندگی 🌿زندگی یعنی زیباترین هدیه خدا 🌸زیباترین هدیه خدا یعنی 🌿روزی پراز نشاط وآرامش 🌸و صبحی پر ازلبخند و اتفاقات عالی 🌿🌸 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📝قوانین کاهش غذا 👈🏻کاهش غذا می تواند در کیفیت یا کمیت یا در هر دو اعمال شود. 📌کاهش کیفیت و افزایش کمیت غذا: هنگامی به کار می رود که با وجود امتلاء و انباشتگی بدن بیمار از اخلاط فراوان، اشتها و قدرت هضم او زیاد باشد و تحمل غذا نخوردن برایش دشوار یا غیر ممکن باشد. در این حال، کاهش کیفیت و افزایش کمیت غذا از سویی موجب فرو نشستن اشتها و درگیر کردن معده به هضم می شود و از سوی دیگر به علت کم بودن مواد مغذی آن کمیت اخلاط را افزایش نمی دهد. 🍏🥗اکثر سبزیجات و میوه جات را می توان بدین منظور به کار برد. 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim