eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های سبک زندگی، طب و روانشناسی)
12.6هزار دنبال‌کننده
4هزار عکس
721 ویدیو
11 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁉️آیا می‌دانید که: 🥩مخلوط کردن دو نوع گوشت مانند چرخ‌کرده مخلوط گوسفند و گوساله کار درستی نیست. 🥩استفاده از دو نوع گوشت با هم سر یک سفره مانند کباب بختیاری که بخشی از آن گوشت گوسفند یا گاو و بخش دیگر آن گوشت مرغ است، به دلیل این که دو نوع گوشت از نظر هضم متفاوت هستند، در هضم اختلال ایجاد می‌کند. ❌لذا تا حد امکان بهتر است از درهم‌خوری پرهیز شود. 🥩در مقام مقایسه دو گوشت، اگر قبل از پختن با هم مخلوط شوند، ضررشان نسبت به زمانی که بعد از پخت سر یک سفره با هم استفاده شوند، کم‌تر است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🥣مصرف ماست همراه غذا ▫️مصرف ماست همراه غذا سبب تولید اخلاط خام در بدن می‌شود؛ لذا افرادی که ماست با مزاج ایشان سازگار است و می‌توانند استفاده کنند، بهتر است آن را به شکل میان وعده استفاده کنند و یا همراه مواد غذایی دیگر مانند گردو و کشمش به عنوان یک وعده غذایی مصرف کنند و یا نیم ساعت قبل از غذا میل نمایند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷هر روز صبح طلوع دوباره 🌸خوشبختی و امید دیگری است 🌷بگشای دلت را به مهربانی 🌸و عشق و محبت را 🌷در قلبت مهمان کن بی شک 🌸شکوفه های خوشبختی 🌷در زندگیت گل خواهد کرد ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ 🌹درود بر شما شنبه‌تون گلبارون🌹 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📝نکته‌ای در رژیم‌های غذایی 🍋افرادی که برای لاغر شدن سالاد استفاده می‌کنند، لازم است ترکیبات سالاد خود را بیش‌تر از سبزیجات گرم مانند کلم در صورت نداشتن بیماری‌های سوداوی و نیز کرفس و هویج انتخاب کنند و از سبزیجات سرد مانند کاهو، خیار و گوجه کم‌تر استفاده کنند. 🍋زیرا سبزیجات سرد بلغم را در بدن افزایش داده و دوباره منجر به برگشت چاقی می‌شوند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🥮خوردن مختصری ماده غذایی شیرین بعد از غذا 🔸اگر فرد معده سرد و مرطوبی نداشته باشد، خوردن کمی ماده غذایی شیرین بعد از غذا به هضم آن کمک می‌کند. 🔸در افرادی که معده سرد و مرطوب دارند، توصیه می‌شود اگر تمایل به مصرف شیرینی بعد از غذا دارند، از مواد شیرینی که حالت قبض داشته باشند استفاده کنند؛ مثل خرمای خارک که گس است و یا کمی قطعات میوه مربای به بدون شیرابه. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
💯لزوم استفاده از غذاهای لذیذ ✅توصیه می‌شود تا حد امکان غذاهای مصرفی لذیذ باشند. زیرا طبیعت بدن نسبت به هضم و جذب غذاهایی که با بی‌میلی و بی‌رغبتی مصرف می‌شوند، تمایل چندانی ندارد. 👈🏻لذا غذاهایی که لذیذ و مناسب طبع نباشند، توسط کبد به خوبی جذب نشده و مورد استفاده جهت تولید اخلاط قرار نمی‌گیرند. ✅بنابراین بهترین تدبیر برای تقویت بدن، استفاده از غذای لذیذی است که مغذی بوده و به روش درستی نیز طبخ شده باشد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚫پرهیز از مصرف غذای بی‌مزه 🔺غذاهای بی‌مزه ایجاد غلظت و سردی می‌کنند و به دنبال آن سردی و رطوبت در بدن افزایش می‌یابد و این امر منجر به سستی و کسالت و غلبه بلغم و ایجاد بیماری‌های بلغمی در بدن شده و وزن نیز افزایش می‌یابد؛ به طوری که قابل کنترل نیست. 🔺از طرفی غذاهای بی‌مزه باعث کاهش اشتها نیز می‌شوند؛ اما علی‌رغم کاهش اشتها، وزن فرد افزایش می‌یابد. لذا حتی در افراد مبتلا به پرفشاری خون که پرهیز از مصرف زیاد نمک برای آن‌ها ضروری است، یعنی این افراد نباید سر سفره از نمکدان استفاده کنند، به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود که غذا را کاملاً بی‌نمک استفاده کنند. 👈🏻زیرا این امر خود منجر به افزایش بلغم در بدن شده و به تبع آن، فشار خون افزایش بیشتری پیدا می‌کند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim