eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
581 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
👈🏻اگه پرخوری کردی، سنگین شدی، قی و اسهال هم برات ممکن نبود: 😴یک خواب عمیق و طولانی و نیز عدم تناول غذا کمک می‌کند تا فرد سبک شود. 🚿بعد از سبک شدن، استحمام و مصرف غذاهای سبک می‌تواند کمک کننده باشد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاییز ثانیه ثانیه میگذرد، یادت نرود این جا کسی هست که به اندازه تمام برگ های رقصان پاییز برایت آرزوهای خوب دارد. الهی که پایان پاییز پایان تمام غم ها، مشکلات و سختی‌های زندگیتون باشد🌹 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🏴سالروز وفات حضرت ام‌البنین (س)، مادر بزرگوار حضرت عباس علیه‌السلام، همسر گرامی امیر مؤمنان حضرت علی علیه‌السلام، الگوی زنان عاشورایی تسلیت باد! 🖤🖤🖤🖤🖤🖤 🕯ای مرثیه‌خوان ز چشم خونبار مگو 🥀با من ز سر و دست علمدار مگو 🕯عباس فدای قد و بالای حسین 🥀با ام البنین از غم دلدار مگو @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک توصیه: 👈🏻دو نوع غذا که هر دو گرم باشند، مثل پیاز و سیر و یا دو نوع ماده غذایی که هر دو سرد باشند، مثل دوغ و خیار باهم خورده نشوند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
☑️بهتر است... 🔘از مصرف غذاهای لطیف و شیرین بعد از غذاهای غلیظ مانند خربزه بعد از گوشت پرهیز شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
⁉️آیا می‌دانید: 🔹خوردن دو غذای نفاخ باهم یا دو غذای لزج باهم مثل ماهی و پنیر یا دو غذای قابض باهم یا دو غذای غلیظ باهم و یا دو غذای سست کننده باهم مثل مغز حیوانات و کره یا روغن مضر است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
📝یک نکته 🖍اگر با وجود همه تدابیر احساس خستگی، سنگینی و کشیدگی معده و خمیازه‌های متناوب باقی بماند، نشانه این است که عروق از مواد حاصله از غذای زیاد و هضم نایافته ممتلی است که در این شرایط نیاز است تا تحت نظارت پزشک با استفاده از مسهلات و داروهای قوی به پاکسازی عروق پرداخته شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️به رسم ادب روزمان را با سلام 💚بـر سرور و سـالار شهیدان 💙آقا اباعبدالله شروع میکنیم ❤️اَلسلامُ علی الحُسین 💚وعلی علی بن الحُسین 💙وَعلی اُولاد الـحسین 💛وعَلی اصحاب الحسین @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
⁉️آیا می‌دانید که... 🥩گوشت نمک سود نباید با سرکه و سیر پخته شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🚫اجتناب کنید از: ❌آشامیدن آب سرد بلافاصله بعد از خوردن نان گرم ❌مصرف آب گرم بعد از غذای شور ❌مصرف آب سرد بعد از میوه ❌مصرف آب سرد بعد از حلوا و هر غذای گرم و شیرین ❌مصرف آب سرد بعد از حمام و حین آن ❌مصرف آب سرد بعد از خواب و حین آن ❌مصرف آب سرد بعد از حرکات بدنی و ورزش‌های سنگین ❌مصرف آب سرد بعد از جماع ❌مصرف آب سرد در زمان ناشتا 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
↔️فهرست غذاهای ناسازگار باهم ✖️شیر با گوشت مرغ ✖️شیر با ماهی ✖️شیر با ترشی و هر چیز ترش ✖️غذاهای حاوی شیر و ماست با آلو ✖️شیر با هر نوع میوه ✖️مویز با عسل ✖️ماست با ترب و یا بعد از آن ✖️ماست با ماهی و یا بعد از آن ✖️گوشت مرغ با ماست ✖️گوشت مرغ با ماهی ✖️پنیر با هر نوع میوه ✖️گوشت کبوتر با سیر و پیاز ✖️سرکه بعد از برنج ✖️خربزه با عسل ✖️خربزه با انبه ✖️ماهی با تخم‌مرغ ✖️پنیر با بادام ✖️سیر با پیاز ✖️انار با حلیم ✖️انگور با کله‌پاچه ✖️سرکه با عدس ✖️سرکه با ماش ✖️فندق با بادام 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
💯لزوم نپوشاندن درب ظرف غذا ✅توصیه می‌شود که بعد از پختن غذا و کشیدن آن در ظروف، نباید روی آن را بپوشانند و یا در صورت لزوم پوششی مشبک روی آن گذاشته شود؛ به گونه‌ای که بخار آن امکان خروج داشته باشد. ✅این نکته به خصوص در مورد غذاهای کبابی و ماهی مورد تأکید است. زیرا اعتقاد بر این است که بازگشت بخارات مذکور به غذا، موجب احداث سمّیّت در آن می‌شود. ✅همچنین توصیه شده است در اثنای طبخ غذا نیز، ظرف باید دارای سرپوشی دارای منفذ باشد تا امکان خروج بخار در حین طبخ وجود داشته باشد. در هنگام پختن کباب نیز درب ظرف باید به گونه‌ای باشد که حتماً بخار آن خارج شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
بسمه تعالی 🗯دانشکده مهارت و کارآفرینی تهرانسر ( دانشگاه آزاد اسلامی ) با همکاری موسسه صدای حکیم برگزار می کند: 💆‍♂کارگاه ماساژ ایرانی ماساژ ایرانی بصورت حضوری و غیرحضوری (همراه یکماه با پشتیبانی پرسش و پاسخ ) ♦️ توضیحات برگزاری کارگاه: 📆تاریخ حضوری : ۲۹ و ۳۰ آذر ماه ⏰ساعت ۹ تا ۱۶ 📭مکان: تهرانسر دانشکده مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی 👤استاد کارگاه: استاد احمد رضا شمیرانی ☑️هزینه ثبت نام: افراد آزاد (غیر عضو صدای حکیم) ۴ میلیون تومان اعضای صدای حکیم حضوری با مدرک موسسه: ۲ میلیون تومان ( همراه پذیرایی و ناهار ) غیرحضوری با مدرک موسسه: یک و نیم میلیون تومان ( با امکان اعطای مدرک از فنی حرفه ای و دانشگاه با پرداخت هزینه ) 🏧جهت ثبت نام مبلغ را به درگاه زیر واریز نمایید👇 http://zarinp.al/sedayehakim فیش را به آیدی زیر بفرستید👇 🆔@sabtenam102
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴يه ظهر قشنگ 💛يــه دل خـــوش 🔴یــه جمع صـمـیـمی 🌼 آرزوى‌ من بــراى شمــا 🔴 ظهرتون عاشقانه و شاد @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•