eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
581 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
⁉️آیا می‌دانید غذاهای شیرین به چه خلطی تبدیل می‌شوند؟ 🌺غذاهای شیرین به خلط غالب تبدیل می‌شوند. لذا در غلبه بلغم تبدیل به بلغم و در غلبه صفرا تبدیل به صفرا شده و در هر دو حالت سبب تشدید بیماری می‌گردند. 🌺در واقع وقتی صحبت از انسداد عروق توسط شیرینی‌ها می‌شود، منظور در افراد سرد مزاج است که به علت تبدیل شدن به بلغم در این افراد خطر ایجاد انسداد وجود دارد. 🌺شیرینی‌ها به دلیل اعتدال حرارت باعث ایجاد حرارت معتدل در بدن می‌شوند و اگر بسیار شیرین باشند، حرارت شدیدی در بدن ایجاد می‌کنند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸معجزه‌ی صبح را که میبینی آرزوهایت را با شوق به دنیـا بگو🥰 دنیـا صدای عشق و روشنی را خواهد شنید...💓 🌸🍃سـلام دنیا 🌸🍃سـلام صبح قشنگ 🌸🍃سـلام زندگی سـلام به همگی😊✋ صبحتون بخیر....🌸🍃 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🧂خواص طعم شور 🍲غذاهای شور نسبت به غذاهای شیرین دارای اثر گرم کنندگی بیشتری هستند. شوری‌ها خاصیت غذایی نداشته و سبب خشکی و به طبع آن لاغری می‌شوند. ⚠️لذا در افرادی که مزاج خشک دارند و نیز در افراد لاغر، منع مصرف دارند. لاغر شدن با شوری‌ها به هیچ عنوان به معنی مجوز استفاده از آن‌ها برای لاغر کردن نیست و این کار حتما باید با صلاح‌دید و زیر نظر پزشک انجام شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
📝آنچه که از طعم‌های شور باید بدانید. 🧂شوری‌ها سبب خشکی رطوبت‌های زائد شده و مانع ایجاد عفونت در آن‌ها می‌شوند. 🧂شوری‌ها سیری کاذب را برطرف کرده و ایجاد اشتها می‌کنند. شوری‌ها مانند ترشی‌ها به دفع اخلاط غلیظ و لزج کمک می‌کنند. به همین دلیل است که افرادی که بلغم غلیظ در معده دارند، علاوه بر تمایل به ترشی‌ها، تمایل به خوردن شوری‌ها نیز دارند. 🧂البته همیشه تمایل به خوردن شوری‌ها به معنی وجود بلغم غلیظ در معده نیست و برعکس، افرادی با سوءمزاج سوداوی و لاغری و خشکی بدن نیز تمایل زیاد به مصرف شوریجات دارند که برایشان بسیار مضر است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟠شوری‌ها و اثراتشان 🔸شوری‌ها در دستگاه گوارش ایجاد خشکی و تحریک عصبی و زبری می‌کنند. 🔸ایجاد خشونت در سیستم تنفسی، از عوارض دیگر شوری‌هاست. همچنین خوردن غذاهای شور پس از فصد و حجامت باعث بروز لکه‌های پوستی می‌گردد. 🔸زیاد خوردن غذاهای شور، باعث آسیب به چشم نیز می‌گردد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷خوراک‌های بومی محلی ایران 🍲آبگوشت زابلی (استان سیستان و بلوچستان) 🔰مواد لازم: 🌿پیاز متوسط (۱ عدد) 🌿گوشت مرغ محلی یا گوشت گوسفند (۲۵۰ گرم) 🌿گوجه‌فرنگی متوسط (۳ عدد) یا رب گوجه‌فرنگی (۲ قاشق غذاخوری) 🌿آچار (ادویه زابلی) ( ۱ قاشق غذاخوری) 🌿نمک و زردچوبه (به مقدار لازم) 🌿روغن (۲ قاشق غذاخوری) 🌿آب (۵ لیوان) 🌿لپه (۳ قاشق غذاخوری) 🔰طرز تهیه: ابتدا پیاز را در روغن کمی تفت داده و گوشت را داخل آن ریخته و دوباره تفت بدهید. سپس رب گوجه‌فرنگی یا گوجه‌فرنگی رنده شده، ادویه آچار، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده، هم می‌زنیم. در آخر به آن آب و لپه اضافه کرده و بگذارید تا کاملا بپزد. ✅مناسب کودکان، افراد کم‌خون، مادران باردار و شیرده، سالمندان، افرادی که ضعف نیروی جنسی و یا ناباروری دارند. 📚منبع: دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در ایـن صبـح زیبـا  🕊🌸 جـانتان را بـه آسمان عـشق پرواز دهیـد ریه‌هاتان را🕊🌸 از اکسیژن مهربانی پر کنید و از موهبـت نامکرر زنـدگی لـذت ببرید🕊🌸 روزتـون مملو از آرامـش🕊🌸 سلام صبحتون بخیر @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🟢خواص طعم بی‌مزه 🥒غذاهای بی‌مزه مانند خیار و کدو، ایجاد غلظت و سردی می‌کنند. لذا در صورت وجود سردی در مزاج و با وجود اخلاط غلیظ، نباید استفاده شوند و یا باید همراه با مصلحات مصرف شوند. مثلاً خیار با نمک و کدو با دارچین استفاده گردد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🧐غذاهای بی‌مزه خوب یا بد 🌀غذاهای بی‌مزه اگر با رطوبت همراه باشند، سبب تسکین حرارت و عطش می‌شوند. 🌀غذاهای مصرفی نباید بی‌مزه باشند؛ چون با ایجاد سستی در بافت معده در دراز مدت سبب بی‌اشتهایی می‌شوند. 🌀ممکن است افراد پراشتها که تمایل به لاغری دارند، تصور کنند پس خوب است غذاهای بی‌مزه استفاده نمایند که کم اشتها شوند. اما همانطور که بیان شد، غذاهای بی‌مزه ایجاد غلظت و سردی می‌نمایند و همین سردی و غلظت است که سبب چاقی می‌شود؛ یعنی فرد با خوردن غذاهای بی‌مزه در سیکل معیوبی می‌افتد که روز به روز چاق‌تر می‌شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🇮🇷خوراک‌های بومی محلی ایران 🐟حواری ماهی (استان هرمزگان) 🔷مواد لازم: 🔹برنج (۳ پیمانه) 🔹سیر (۲ تا ۳ حبه) 🔹ماهی (۱۵۰ گرم) 🔹پیاز متوسط (۱ عدد) 🔹کره (۵۰ گرم) 🔹آب (۶ پیمانه) 🔹نمک، فلفل و ادویه (به مقدار لازم) 🔹روغن (۲ قاشق غذاخوری) 🔷طرز تهیه: برنج را از قبل خیس می‌کنیم. روغن را در قابلمه و روی شعله ملایم داغ کرده، پیاز را در آن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس سیر خرد شده و زردچوبه را اضافه می‌کنیم. کمی که تفت خورد، ماهی، ادویه و فلفل را اضافه کرده؛ ماهی را تفت می‌دهیم تا آب ماهی گرفته شود. بعد مقداری آب و نمک به آن افزوده، صبر می‌کنیم تا همه مواد به جوش آید. وقتی چند جوش خورد، برنج را اضافه می‌کنیم. پس از آن که آب هم سطح برنج شد، برنج را با کف‌گیر زیر و رو کرده، کره آب شده را روی برنج می‌ریزیم و با شعله ملایم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می‌گذاریم تا دم بکشد و آماده مصرف شود. ✅افزاینده منی و کمک به درمان ناباروری ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁉️آیا می‌دانید 🍊میوه‌ها به طور کلی غذائیت کمی داشته و جزء غذاهای مطلق نیستند؛ بلکه غذای دوایی می‌باشند. 🍊یعنی مصرف بی‌رویه آن‌ها توصیه نمی‌شود؛ چرا که این امر باعث ابتلا به بیماری‌های مختلفی می‌گردد. 🍊در میان میوه‌ها، انجیر و انگور رسیده شیرین و خرما (در مناطقی که می‌روید و عادت به مصرف آن هست)، نزدیک‌ترین موارد به غذاها هستند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیایش صبحگاهی 🌺🍃🌺 ✨خـــدایا🙏 🍃دراین صبح زیبا تابستانی 🌱به هر آنڪس ڪه 🍃برای زندگی ڪاری می‌ڪند 🌱و از مسیر حلال 🍃به دنبال روزی‌ست 🌱برڪت فراوان عطا ڪن 🍃به خصوص آبرو داران آمیـــن یا حَیُّ یا قَیّوم 🙏 ای زنده، ای پاینده 🙏 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🍝خواص طعم چرب 🥘غذاهای چرب، غذائیت یا ارزش غذایی زیادی دارند و همانند شیرینی‌ها به خلط غالب تبدیل می‌شوند. 🥘لذا در غلبه بلغم، تبدیل به بلغم و در غلبه صفرا تبدیل به صفرا می‌شوند. بنابراین در افراد بلغمی می‌توانند سبب انسداد و گرفتگی عروق و سایر اعضاء شوند. 🥘چربی‌ها، تلیین (لینت) مزاج ایجاد کرده و خشکی، تحریک عصبی و زبری دستگاه گوارش را که از خوردن غذای شور و یا غیر آن پدید آمده، از بین می‌برند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
😖خواص طعم تلخ 🫒تلخی‌ها خاصیت غذایی ندارند. حرارت معتدلی ایجاد می‌کنند که از شوری‌ها بیش‌تر است. 🫒تلخی‌ها، ضرر غذای شیرین را رفع کرده و به دفع بلغم کمک می‌نمایند. 🫒منع تعفن از سایر افعال تلخی‌هاست. به عنوان نمونه می‌توان از زیتون نام برد که دارای طعم تلخی همراه با گسی است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim