eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
583 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹از شیر گرفتن شیر خوار ♨️از جمله سایر توصیه شده در این خصوص آن است که انواعی از مواد خوراکی که مضر شیرخوار نبوده و دارای طعم نامناسبی هستند یا مزه تلخ دارند، مانند صبر زرد بر نوک پستان مالیده شود تا کودک از آن متأذی گردیده و تمایل خود را به پستان از دست بدهد. ⚠️از شیر گرفتن در هوای بسیار گرم و بسیار سرد به خصوص در فصل گرمای شدید توصیه نمی‌شود و در صورت ضرورت باید تدابیری به کار گرفته شود تا عوارض آن به حداقل برسد. ✅توصیه می‌شود از غذاهای مسکن عطش که خاصیت قبض داشته باشند مانند رب انار، استفاده شود. توصیه می‌شود این مواد را خنک کرده و هر ساعت مقداری به کودک داده شود. در این شرایط توصیه می‌شود از دادن غذاهای چرب به طفل پرهیز شود. 📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🌼از شیر گرفتن شیر خوار 🤎حنا گذاشتن بر دست و پای طفل در شب‌ها و نیز در دوغ گاو سرد نشاندن طفل در میانه روز و شستن بدن با آن مفید می‌باشد. 👈🏻اگر مادر مجبور شود که در فصل سرما طفل را از شیر بگیرد، بهتر است بدن کودک را گرم نگه دارند. همچنین غذاهای کودک هنگام مصرف گرم بوده و از خوراندن آب سرد و غذاهای دارای مزاج سرد به کودک اجتناب شود. 📚منبع: تغذیه در طب اسلامی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🇮🇷خوراک‌های بومی محلی ایران 🧆کوبیده نخودچی (استان مرکزی) 📝مواد لازم: 🌱گوشت چرخ کرده (۲۵۰ گرم) 🌱پیاز متوسط (۱ عدد) 🌱تخم‌مرغ (۲ عدد) 🌱گوجه فرنگی (۲ عدد) 🌱آرد نخودچی (۳ قاشق غذاخوری) 🌱آب (۱ لیتر) 📝طرز تهیه: ابتدا گوشت، پیاز و ادویه‌ها را مخلوط کرده، تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و ورز می‌دهیم. بعد این مواد را به صورت کباب سرخ می‌کنیم. در ظرفی دیگر پیاز را سرخ کرده و گوجه‌ها را اضافه کرده، تفت می‌دهیم. بعد ادویه را همراه با مقداری آب به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت می‌جوشانیم. بعد از جوش آمدن آب، کوبیده‌ها را داخل آب می‌ریزیم. بعد از ۱۰ دقیقه، غذا آماده است. در این غذا نان تلیت کرده و مصرف می‌شود. ✅مناسب کودکان، مادران باردار و شیرده، سالمندان و افراد کم‌خون است. ✅این غذا بسیار مقوی بوده و برای افرادی که ضعف بدنی دارند و یا در دوره نقاهت بیماری به سر می‌برند، بسیار مناسب است. ✅به دلیل وجود گوشت، پیاز، تخم‌مرغ و آرد نخودچی، قوای جنسی را تقویت کرده و باروری را افزایش می‌دهد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸خداوند این جهان زیبا را، 🍃برای شادی انسان، 🌸در مسیر نیک آفریده است 🌸شریف ترین دلها، 🍃دلی است که اندیشه ی 🌸آزار کسان درآن نباشد.. 🍃راه جهان یکی است، 🌸و آن راستی است 🍃صبحتون بخیر @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧒🏻تدابیر تغذیه‌ای کودکان 🍓غالب غذاهای کودک باید دارای مزاج گرم و تر بوده و در مصرف غذاهای دارای مزاج گرم و خشک و نیز سرد و خشک مداومت نشود. 🍓کودک قبل از خوردن غذا بهتر است کمی بازی کند. این امر باعث می‌شود اشتهای وی افزایش یافته و همچنین دستگاه گوارش، آمادگی بیشتری برای پذیرش غذا داشته باشد. 🍓بهتر است از مصرف غذاها و داروهای خیلی گرم و نیز خیلی سرد در اطفال اجتناب شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🧒🏻تدابیر تغذیه‌ای کودکان 🎨مصرف ترشی‌جات و مواد غذایی ترش در کودکان مطلوب نیست؛ زیرا ترشی‌ها با رشد منافات دارند و برای رشد و نمو، غذاها باید گرم و تر باشند. اما مواد غذایی ترش، سرد و خشک هستند؛ به خصوص مصرف ترشی‌جات بعد از نوشیدن شیر منع شده است. البته بعد از دوره از شیر گرفتن شیرخوار، مصرف سکنجبین که میزان ترشی آن کم باشد، اشکالی ندارد. 🎨چون کودک در حال رشد است، بهتر است تقویت مزاج کودک با استفاده از مفرحات مانند سیب، گلابی، آناناس، به و میوه‌های تازه انجام شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🧒🏻تدابیر تغذیه‌ای کودکان 🍊باید توجه داشت که کودک عادت به خوردن حجم بالای غذا نکند. به عبارتی باید از همان ابتدا، آداب صحیح غذا خوردن به وی آموزش داده شود. 🍊به منظور هضم و جذب بهتر مواد غذایی، غذاهای کودک مناسب میل و اشتهای او تهیه شود و تا حد امکان از خوراندن غذاهایی که کودک به آن علاقه‌ای ندارد، اجتناب شود. 🍊استفاده مداوم از غذاهای غلیظ در کودکان توصیه نمی‌شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧒🏻تغذیه در اطفال 🎈مزاج کودکان گرم و تر است. بنابراین برای حفظ صحت آن‌ها لازم است که غذای آن‌ها و تمام تدابیرشان گرم و تر باشد. 🎈در حقیقت از دیدگاه طب سنتی، دو عامل حرارت و رطوبت موجب رشد می‌شوند. لذا تدابیری که به حفظ حرارت و رطوبت طفل کمک کند، در افزایش سرعت رشد وی نقشی تام دارد. 🎈حقیقت این است که مزاج اطفال در غایت لطافت می‌باشد. بنابراین در استفاده از مواد غذایی و داروها برای آن‌ها باید احتیاط نمود و بهتر است از غذاها یا داروهایی که قوی‌الاثر باشند، تا حد امکان پرهیز کرد. 🎈همچنین در کودکان تا حد امکان به جای دارو، باید از غذاها در درمان بیماری‌ها استفاده کرد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸ســـلام ✋ 🍃🌸صبحتون بخیر 🍃🌸روزتون به زیبایی گل 🍃🌸بـه صافی هـوا 🍃🌸بـه روشنی آب 🍃🌸بـه زلالـی 🍃🌸قلبهای مـهربونتون 🍃🌸و بـه پـاکی 🍃🌸خـداونـد بلند مرتبه 🍃🌸امـیدوارم روزی 🍃🌸پـراز خیرو برکت داشته باشید @maharatsedayehakim @sedayehakim ‌ •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧒🏻تدابیر تغذیه ای کودکان 🍋مصرف انار در کودک به تقویت کبد کمک می‌کند. همچنین به و گلابی، مقوی معده و سیب مقوی قلب است. این میوه‌جات باید در رژیم غذایی کودک گنجانده شوند. 🍋برای پاکسازی کلیه و مثانه، مصرف مغز تخم خربزه و مغز تخم خیار نافع است. 🍋مصرف گهگاه پودر رازیانه همراه با شکر در کودکان مفید است. 🍋استفاده از کافور در کودکان ممنوع می‌باشد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
👱‍♂تعریف سن جوانی 🌷بر اساس دیدگاه حکمای طب سنتی ایران جوانی از سن ۱۵ و یا ۲۸ یا ۳۰ سالگی شروع شده و تا ۳۵ و یا ۴۰ سالگی ادامه دارد و ۲_۳ سال بیشتر از آن یعنی تا سن ۴۳ سالگی را هم می‌توان سن جوانی در نظر گرفت که این امر، بستگی به شدت ضعف و یا قوت فرد دارد. 🌷در سن جوانی رشد و نمو به حداکثر میزان خود رسیده و به همان حالت ثابت می‌ماند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
👱‍♂مزاج در سن جوانی 🌻اغلب حکما مزاج جوانی را گرم و خشک بیان کرده‌اند و ابن سینا می‌نویسد: مزاج جوانان مایل به صفراست و دلیل بر این مدعا اینست که همه بیماری‌های ایشان گرم است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
👱‍♂تدبیر کلی در سن جوانی 🦋با توجه به اینکه اغلب حکما مزاج جوانی را گرم و خشک دانسته‌اند، باید غذا و جمیع تدابیر ایشان سرد و تر باشد و از چیزهایی که موجب امراض گرم و احتراق حرارت غریزی شوند، باید اجتناب کرد. 🦋بعضی از اطباء تدبیر جوانان و حفظ صحت ایشان را همان دستورات و قوانین بهداشت عمومی بیان کرده‌اند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در زندگی هیچ چیز قیمتی تر و مهم تر از این نیست که قلباً در آرامش باشیم الهی همیشه قلبتون پر از آرامـش باشـه امـیـدوارم اون اتفـاق قشنگ که منتظرشید براتون بیفته ،یه خبر خوش یه دلخوشی بزرگ روز زیـبـاتـون بـخیـر ‌‌‌‌ @maharatsedayehakim @sedayehakim ‌ •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👱‍♂عادات غذایی صحیح در جوانان ☀️تشنگی و گرسنگی طولانی در گرم مزاجان بسیار مضر است؛ زیرا گرسنگی طولانی سبب ریخته شدن صفرا به معده شده و در صورتی که فرد بعد از آن غذا بخورد، غذا در معده فاسد شده و عوارضی را به وجود می‌آورد. ☀️لذا در سنین جوانی، بهترین دفعات خوردن در جوانان گرم مزاج ۳ تا ۴ مرتبه در روز است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim