eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
593 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎈نمونه‌هایی از مفرحات 🌹گل سرخ 🌹سیب 🌹ریحان 🌹گشنیز 🌹گلاب 🌹زرشک بدون هسته 🌹زعفران 🌹هل 🌹میخک 🌹شربت سیب و زعفران 🌹پسته 🌹نعناع 🌹به 🌹شربت ریباس 🌹شربت آلبالو 🌹ریحان تازه 🌹مربای بالنگ 🌹شربت به‌لیمو 🌹عرق بهارنارنج 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🐌ویتامین‌های موجود در خاویار حلزون 🌀ویتامین‌های E ،C و A: ویتامین A یک آنتی‌اکسیدان است که از بافت پوست در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند. 🌀به رطوبت پوست کمک می‌کند و رنگ پوست را یکدست می‌کند. 🌀ويتامين E التهاب را کاهش می‌دهد، باعث بهبود بافت‌های پوستی می‌شود و به مرطوب نگه داشتن پوست کمک می‌کند. این ویتامین با تولید کلاژن در بدن نیز ارتباط دارد. 🌀ویتامین C از پوست در برابر عفونت‌های ویروسی و باکتریایی محافظت می‌کند و به بهبودی بافت‌ها کمک می‌کند. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🤎میخک و طبع آن 🍁میخک ادویه به شدت پر خاصیت و پر کاربرد است که البته طبع گرم و خشکی دارد. 🍁شما می‌توانید از عصاره میخک به صورت ماسک مو استفاده کنید که برای ریزش مو به شدت عالی است. 🍁اگر کسی دارای ریزش موی بلغمی است، استفاده از عصاره گیاه میخک را برای شامپو و ماسک موی او توصیه می‌کنیم. ⚠️فقط قبل از استفاده موضعی روی پشت دستتان تست کنید که به آن حساسیت نداشته باشید. ⚠️برای ریزش مو ناشی از غلبه صفرا توصیه نمی‌گردد. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
هدایت شده از آرشیو مطالب و محتوای صدای حکیم
🟠نفخ و قراقر معدهتوصیه‌ها: 🔸صبر بر گرسنگی و تشنگی 🔸استفاده از غذاهای ملطف مانند نخودآب با قرطم و دارچین و زعفران 🔸تقویت معده و هضم ❌پرهیزات: 🔸پرهیز از غذاهای غلیظ 🔸پرهیز از غذاهای نفاخ 🔸پرهیز از غذاهای ترش 🔸پرهیز از آب سرد 📚منبع: قواعد تغذیه در بیماری‌ها بر اساس مبانی طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎋روحِ انسان 🌱همانند گلی زیباست... 🎋هرچه بیشتر 🌱نور عشق را دریافت کند 🎋شاداب‌تر می‌شود ... 🌱عمر که بی عشق رفت 🎋هیچ حسابش مگیر... 🌱آب حیات است عشق 🎋در دل و جانش پذیر... @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🍱ویژگی غذاها 🌻زردک👈🏻مقوی معده 🌻مربای زردک با عسل👈🏻مقوی هاضمه 🌻زردک پرورده با سرکه و نمک👈🏻مقوی معده‌ی سرد 🌻بادام بوداده👈🏻مقوی معده 🌻نعناع و پونه👈🏻سبزی‌های مقوی معده 🌻گوشت مرغ معطر شده با دارچین، هل، میخک، زیره و زعفران و نیز آب لیمو، آب انار و سماق👈🏻غذاهای مقوی معده 📚منبع: قواعد تغذیه در بیماری‌ها بر اساس منابع طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
هدایت شده از آرشیو مطالب و محتوای صدای حکیم
🔖مقویات معده 🥤شربت‌های سیب 🥤شربت به 🥤شربت انار 🥤شربت زرشک 🥤شربت غوره 🥤شربت گلاب 🥤عرق بیدمشک و گلاب 🥣مربای آمله 🥣مربای هلیله با مصطکی 🥣مربای زنجبیل 🥫رب به 🥫رب سیب 🥫رب غوره 🥨پسته 🥨کشمش 🧃آب به 🧃آب سیب 📚منبع: قواعد تغذیه در بیماری‌ها بر اساس مبانی طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
هدایت شده از آرشیو مطالب و محتوای صدای حکیم
🟠نشانه‌های مغز گرم 🔶سرخی صورت و چشم 🔶رشد سریع موهای سر در دوره نوزادی 🔶طاسی سر در پیری 🔶سردرد در اثر آفتاب و غذاها و نوشیدنی‌های گرم 🔶خواب سبک 🔶زیرک ولی متغیر در رأی (عدم ثبات رأی) 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
هدایت شده از آرشیو مطالب و محتوای صدای حکیم
🔵نشانه‌های مغز سرد 🔷صافی موهای سر و شکسته نبودن آن‌ها 🔷رنگ صورت مایل به زردی و سفیدی 🔷گزند دیدن (تضرر) از هوای سرد و غذا و نوشیدنی سردی‌بخش 🔷شیوع بیشتر زکام و نزله 🔷ترشحات دماغی زیاد (مانند ترشحات چشم، بینی و پشت حلق) 🔷باریک بودن رگ‌های چشم (سرخی در چشم دیده نمی‌شود.) 🔷خواب کامل و سنگین 📚منبع: مروری بر کلیات طب سنتی ایران ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺روی خوش زندگی همین 🌸است همین‌ که کسی باشد 🌺صبح را بخیر کند 🌸کسی باشد که تو در 🌺کنارش قدر نفس‌ هایت 🌸و زنده بودنت را بدانی... 🌺سلام صبح بخیر 🌸پنجشنبه‌تون گلباران و زیبا @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🟡غذاهای مولد صفرا 🌿سبزیجات تند و تیز مانند تره، شاهی، فلفل قرمز و سبز، سیر و پیاز و پیازچه، ادویه‌جات مانند دارچین، زنجبیل، فلفل، میخک، زعفران و... . 🌿همچنین عسل و انواع شیرینی‌ها، گردو، انگور، خرما، نارگیل و انجیر 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
هدایت شده از آرشیو مطالب و محتوای صدای حکیم
🌼غذاهای مولد خلط صفرا 🍃خلط صفرا از تأثیر حرارت شدید در مادّه بسیار لطیف تولید می‌شود. 🍃قوام صفرا، رقیق و رنگ آن زرد و طعم آن، تلخ و تند و سریع النفوذ می‌باشد. 🍃طبیعت صفرا، گرم و خشک است. صفرا موجب تلطیف و ترقیق خون می‌گردد تا خون بتواند در عروق مویرگی و مجاری ظریف و تنگ نفوذ کند. 🍃همچنین موجب تحریک روده‌ها برای حرکت دادن مواد غذایی و ایجاد احساس دفع می‌گردد. 🍃سبب مادی صفرای طبیعی و غیر طبیعی، غذاهای لطیف، گرم و شیرین و چرب و تند هستند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟣غذاهای مولد خلط سودا ☂مزاج خلط سودا سرد و خشک است. سبب مادی آن اجزای غلیظ و متراکم غذاهای خشک می‌باشد. ☂سودا همچنین از دُردی و رسوب سایر اخلاط نیز تولید می‌شود؛ خواه غذاها و اخلاط، گرم و یا سرد باشند. ☂سودا علاوه بر این که مورد تغذیه برخی از اعضاء از جمله استخوان و طحال قرار می‌گیرد، در ایجاد حس اشتها و میل و رغبت به غذا خوردن نیز مؤثر است. ☂سبب مادی سودا یا به عبارتی غذاهای مولد سودا، غذاهای غلیظ با رطوبت کم هستند که از آن جمله می‌توان به بادمجان، ماهی شور، گوشت خشک شده (خاصّه گوشت گاو) و گوشت شتر و خرما اشاره کرد که گرم هستند اما سودا تولید می‌کنند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
هدایت شده از آرشیو مطالب و محتوای صدای حکیم
🔵فهرست غذاهای مولد سودا 🌀گوشت گاو و شتر 🌀گوشت خشک شده و مانده (مانند سوسیس و کالباس) 🌀انواع کنسرو و مواد غذایی که به وسیله نگهدارنده‌ها مدت طولانی مانده‌اند. 🌀گوشت شکار 🌀میگوی نمک‌سود 🌀غذاهای تند 🌀پنیر کهنه 🌀سرکه کهنه 🌀شبت (شوید) 🌀شنبلیله 🌀تره 🌀سیر 🌀پیاز 🌀خردل 🌀ترب 🌀نان پرسبوس 🌀کنگر 🌀زردک 🌀بادمجان 🌀قارچ 🌀باقلا 🌀کلم 🌀عدس 🌀انبه 🌀خرما 🌀قهوه 🌀نسکافه 🌀چای به ویژه چای سبز 🌀ترشیجات 🌀شوریجات 🌀و کاکائو نیز به دلیل ایجاد خشکی زیاد در افرادی که خشکی در مزاج دارند، توصیه نمی‌شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روی خوش زندگی همین است همین‌ که کسی باشد صبح را بخیر کند.🍂 کسی باشد که تو در کنارش قدر نفس‌ هایت و زنده بودنت را بدانی..💖 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️روز زیبای تو، پر بار از امید ☃️روزگار و بخت تو ، بادا سپید ☕️لحظه‌هایَت باد، سرشاراز یاد خدا ☃️مژده‌ٔ رحمت، تو را بادا نوید ☕️سلام دوستان خوبم ☃️روزتون بخیر و شادی ☕️زندگی تون سرشار از ☃️عشق و سلامتی و نیکبختی💖 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵غذاهای مولد خلط بلغم 🔹مزاج خلط بلغم، سرد و تر بوده و طعم آن مایل به شیرینی و قوام آن، مابین رقّت و غلظت است. 🔹در حقیقت بلغم از تأثیر حرارت کم در ماده غلیظ و تر ایجاد می‌شود. به عبارتی وقتی دستگاه گوارش ضعیف بوده و حرارت آن کم باشد، از هضم مواد غذایی بلغم تولید می‌شود. 🔹با غلبه بلغم بر بدن، شیوع بیماری‌های سرد و تر افزایش می‌یابد. همچنین تولید بلغم در مزاج سرد و تر و سنین پیری و فصل زمستان بیشتر می‌شود. 🔹استفاده از اغذیه سرد و تر، باعث ایجاد بلغم بیشتر می‌گردد. غذاهای سرد و تر و نیز غلیظ و لزج مانند ماهی و خیار، موجب تولید زیاد بلغم می‌شوند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🥗غذاهای مولد بلغم 🧊ماهی 🧊لبنیات 🧊شیربرنج 🧊میوه‌های سرد و تر مانند هندوانه 🧊سبزی‌های سرد و تر مانند خیار، خرفه، اسفناج 🧊کله‌پاچه 🧊حلیم 🧊نان فطیر 🧊حلوای نشاسته و آرد گندم 🧊موز 🧊لوبیا 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim