eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
593 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
بهترین چیزی که می‌توان با غذا استفاده کرد ☘کمی سبزی خوردن، زیتون و زیتون پرورده است. توصیه می‌شود زیتون بدون غذا مصرف نشود؛ زیرا می‌تواند سبب بیماری‌های صفراوی یا سوداوی شود و حتماً همراه غذا میل شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁉️آیا می‌دانید که: 🥩مخلوط کردن دو نوع گوشت مانند چرخ‌کرده مخلوط گوسفند و گوساله کار درستی نیست. 🥩استفاده از دو نوع گوشت با هم سر یک سفره مانند کباب بختیاری که بخشی از آن گوشت گوسفند یا گاو و بخش دیگر آن گوشت مرغ است، به دلیل این که دو نوع گوشت از نظر هضم متفاوت هستند، در هضم اختلال ایجاد می‌کند. ❌لذا تا حد امکان بهتر است از درهم‌خوری پرهیز شود. 🥩در مقام مقایسه دو گوشت، اگر قبل از پختن با هم مخلوط شوند، ضررشان نسبت به زمانی که بعد از پخت سر یک سفره با هم استفاده شوند، کم‌تر است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🥣مصرف ماست همراه غذا ▫️مصرف ماست همراه غذا سبب تولید اخلاط خام در بدن می‌شود؛ لذا افرادی که ماست با مزاج ایشان سازگار است و می‌توانند استفاده کنند، بهتر است آن را به شکل میان وعده استفاده کنند و یا همراه مواد غذایی دیگر مانند گردو و کشمش به عنوان یک وعده غذایی مصرف کنند و یا نیم ساعت قبل از غذا میل نمایند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷هر روز صبح طلوع دوباره 🌸خوشبختی و امید دیگری است 🌷بگشای دلت را به مهربانی 🌸و عشق و محبت را 🌷در قلبت مهمان کن بی شک 🌸شکوفه های خوشبختی 🌷در زندگیت گل خواهد کرد ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ 🌹درود بر شما شنبه‌تون گلبارون🌹 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
📝نکته‌ای در رژیم‌های غذایی 🍋افرادی که برای لاغر شدن سالاد استفاده می‌کنند، لازم است ترکیبات سالاد خود را بیش‌تر از سبزیجات گرم مانند کلم در صورت نداشتن بیماری‌های سوداوی و نیز کرفس و هویج انتخاب کنند و از سبزیجات سرد مانند کاهو، خیار و گوجه کم‌تر استفاده کنند. 🍋زیرا سبزیجات سرد بلغم را در بدن افزایش داده و دوباره منجر به برگشت چاقی می‌شوند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🥮خوردن مختصری ماده غذایی شیرین بعد از غذا 🔸اگر فرد معده سرد و مرطوبی نداشته باشد، خوردن کمی ماده غذایی شیرین بعد از غذا به هضم آن کمک می‌کند. 🔸در افرادی که معده سرد و مرطوب دارند، توصیه می‌شود اگر تمایل به مصرف شیرینی بعد از غذا دارند، از مواد شیرینی که حالت قبض داشته باشند استفاده کنند؛ مثل خرمای خارک که گس است و یا کمی قطعات میوه مربای به بدون شیرابه. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
💯لزوم استفاده از غذاهای لذیذ ✅توصیه می‌شود تا حد امکان غذاهای مصرفی لذیذ باشند. زیرا طبیعت بدن نسبت به هضم و جذب غذاهایی که با بی‌میلی و بی‌رغبتی مصرف می‌شوند، تمایل چندانی ندارد. 👈🏻لذا غذاهایی که لذیذ و مناسب طبع نباشند، توسط کبد به خوبی جذب نشده و مورد استفاده جهت تولید اخلاط قرار نمی‌گیرند. ✅بنابراین بهترین تدبیر برای تقویت بدن، استفاده از غذای لذیذی است که مغذی بوده و به روش درستی نیز طبخ شده باشد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚫پرهیز از مصرف غذای بی‌مزه 🔺غذاهای بی‌مزه ایجاد غلظت و سردی می‌کنند و به دنبال آن سردی و رطوبت در بدن افزایش می‌یابد و این امر منجر به سستی و کسالت و غلبه بلغم و ایجاد بیماری‌های بلغمی در بدن شده و وزن نیز افزایش می‌یابد؛ به طوری که قابل کنترل نیست. 🔺از طرفی غذاهای بی‌مزه باعث کاهش اشتها نیز می‌شوند؛ اما علی‌رغم کاهش اشتها، وزن فرد افزایش می‌یابد. لذا حتی در افراد مبتلا به پرفشاری خون که پرهیز از مصرف زیاد نمک برای آن‌ها ضروری است، یعنی این افراد نباید سر سفره از نمکدان استفاده کنند، به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود که غذا را کاملاً بی‌نمک استفاده کنند. 👈🏻زیرا این امر خود منجر به افزایش بلغم در بدن شده و به تبع آن، فشار خون افزایش بیشتری پیدا می‌کند. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکشنبه تون قشنگ و شاد دستهاتون پرگل🌸 شادیاتون پاینده زندگیتون عاشقانه🌸 و خنده ارزانی چشماتون🌸 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
⛔️پرهیز از خوردن بی‌رویه یک مزه خاص 👈🏻زیاد خوردن یک طعم خاص باعث بروز عوارضی در بدن می‌گردد و باید از این کار اجتناب شود. ❌زیاد خوردن مواد ترش، باعث نقص در خون‌سازی و تسریع پیری است. ❌زیاد تناول کردن خوراکی‌های شیرین، موجب سست شدن معده و کاهش اشتهاست. ❌مداومت به غذای شور، باعث لاغری و خشکی بدن و آسیب به چشم می‌گردد. ❌مصرف زیاد غذاهای چرب، کسالت آورده و اشتها را کاهش می‌دهد. ❌زیاد خوردن غذاهای تند، مانند ترشی‌ها باعث تسریع پیری و کاهش خون‌سازی و غلبه خشکی بر بدن می‌شود. 👈🏻باید مصرف غذای شیرین را با ترشی، ترش را با شیرینی، بی‌مزه را با شور، تند و شور را با بی‌مزه کاهش داد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🩸ماساژ درمانی و افزایش گردش خون 🌹طی جلسات ماساژ درمانی مقدار خون بیشتری به قلب پمپاژ می‌شود و با باز شدن مویرگ‌ها، جریان خون بیشتر می‌شود و گردش خون در نقاط مختلف بدن افزایش می‌یابد. 🌹بهبود گردش خون به سلامت قلب و عروق کمک می‌کند و موجب می‌شود فشار وارد بر عروق به حداقل برسد و با کاهش تعداد ضربان قلب موجب بهبود فشار خون و تقویت عضلات قلب می‌شود. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🔵ماساژ لاغری 🔹یکی از مهم‌ترین فواید ماساژ، کاهش استرس است و در کنار آن یکی از اصلی‌ترین دلایل لاغری، استرس و اضطراب افراد است. 🔹در دنیای امروز، استرس و اضطراب ناشی از زندگی روزمره افزایش یافته است و همین عامل ممکن است موجب افزایش وزن فرد و تمایل به خوردن بیشتر غذا شود! 🔹اگر بخواهیم به طور دقیق‌تر این موضوع را بررسی کنیم، باید بگوییم که هورمون کورتیزول هورمونی است که در زمان استرس و به عنوان پاسخ بدن در برابر استرس آزاد می‌شود. 🔹این هورمون موجب افزایش اشتها و در نتیجه رسوب چربی در بدن می‌شود. این موضوع به مرور زمان موجب افزایش وزن فرد می‌شود. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🥚ماسک تخم‌مرغ با قهوه برای ریزش مو 🤎یک عدد تخم‌مرغ،‌ نصف قاشق غذاخوری قهوه 🤎هر دو ماده را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی ایجاد شود. 🤎پس از آن این ماسک را روی موهای خود به خصوص سر بمالید. سپس به مدت پنج دقیقه به طور کامل روی پوست سر خود ماساژ دهید. 🤎اجازه دهید ماسک به مدت یک ساعت روی سرتان بماند. برای این زمان می‌توانید از کلاه دوش هم استفاده کنید. 🤎ماسک مو را با شامپوی ملایم و آب سرد بشویید. برای داشتن موهایی سالم و زیبا درمان مو را یک یا دو بار در ماه تکرار کنید. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗لحظه به لحظه زندگیتون🌷 🌹پراز عطر گل و زیبایی❤️ 💗 تقدیم به خوبایی که❤️ 🌹وجودشون گرمابخش زندگیست🌷 🌼🍃 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
📛منع خوردن غذاهای لطیف در حرارت معده 🍎بهتر است که بعد از ورزش سنگین و یا غضب شدید و یا هر عاملی که موجب حرارت شدید معده گردد، از تناول مواد غذایی لطیف که سریع در معده فاسد می‌شوند مانند ماهی، شیر، خربزه و هندوانه اجتناب شود. 🍎زیرا که در این شرایط حرارت بالای معده باعث می‌شود که این مواد در معده فاسد گشته و اخلاط دیگر را نیز فاسد نمایند. 🍎در همین زمینه توصیه شده است که خوردن خربزه و مواد غذایی نامبرده، باید بین دو وعده غذایی باشد؛ زیرا در هنگام گرسنگی و ناشتا، حرارت معده بالاست و می‌تواند منجر به فساد مواد فوق گردد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
پرهیز از خوردن غذاهای بسیار داغ و بسیار سرد 🔺اگر غذای بسیار داغ مصرف شود، باعث آسیب به دیواره معده شده و بافت آن را ملتهب می‌کند. همچنین باعث سوزاندن مواد غذایی موجود در معده از قبل می‌گردد. 🔺به دلیل حرارت موجود در غذای داغ، این مواد در معده ساکن و مستقر نمی‌شوند تا اینکه به غلیان درآمده و ترکیبات و اجزای آن‌ها از هم جدا می‌شود. به همین دلیل است که فردی که غذای بسیار داغ می خورد، احساس سیری کامل همراه با لذت نمی‌کند. 🔺همانگونه که نباید غذای داغ را مصرف کرد، خوردن غذای خیلی سرد و مانده نیز پسندیده نیست. چرا که باعث کاهش حرارت معده و بروز فساد هضم می‌گردد. این مسئله به ویژه در مورد افرادی که دارای معده‌های سرد و مرطوب هستند، دارای اهمیت است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟢انتخاب غذای مصرفی به تناسب نیروی هاضمه 🪴اگر هاضمه فرد قوی باشد، استفاده از غذای پرقوت و غلیظ مانند گوشت گاو و گوساله، کباب و تخم‌مرغ آب‌پز برای وی مناسب است. 🪴به دلیل حرارت بالای معده، استفاده از غذاهای لطیف و سبک در این فرد می‌تواند موجب فساد هضم گردد. 🪴بر عکس در افراد با هاضمه ضعیف، استفاده از غذاهای لطیف و زودگذر از معده مانند گوشت‌های لطیفی چون بره و گوشت پرندگان توصیه می‌شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
خوردن غذا در معتدل‌ترین زمان روز 🍒خوردن وعده اصلی غذا بهتر است در معتدل‌ترین زمان روز باشد؛ زیرا در این هنگام فرایند هضم قوی‌تر است. 🍒این زمان بر حسب فصول مختلف، متفاوت می‌باشد. توصیه می‌شود غذای اصلی در تابستان، در اوایل روز و در زمستان، در اواسط روز مصرف شود که هوا معتدل‌تر از سایر اوقات روز می‌باشد. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا